Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a kíváncsi hetero? Az miért nem csak biszex?
azért mert ha kiprobálj a és nem tetszik neki akkor többé nem probálja és hetero életet él.
Nem pedig bisexet ami amugy sem tetszik neki.
"- A kíváncsi heteró - mint a nevében is benne van - nem próbálta saját neművel, de a gondolat ott motoszkál benne."
Ha a gondolat ott motoszkál benne, akkor már nem hetero.
Érdekes, kíváncsi homoszexuálisról sosem olvasni ilyen gyakran.
Meleg szexpartnerkeresőn már láttam bőven kíváncsi heterot, meg simán csak heterot, aki úgy pucsít a képein, hogy a rosszlányokon lévő prostik is megirigyelhetnék.
Aki még nem próbálta, de izgatja, az inkább kezdő/tapasztalatlan biszex.
#17 pedig az vagy. Full heterot nem érdekelnek farkak.
#18 igen van ilyen, biszexualitásnak hívják csak a sok bi nem képes felfogni.
Sajnos ami itt most a legtöbb válasz (nem létezik, ...akkoris biszex) olyanok mondanak, akik szerint egy izgatónak tűnő szexuális dolog kipróbálása már csakis egyet jelent az érzelmi vonzalommal, pedig abszolút nem, a 2 lehet egymástól független!
Nem érdekelnek a lepontozások, és légyszives kíméljetek meg a makacs magyarázkodásoktól, de leírom a saját őszinte gondolatomat!:
A szexuális beállítottság, ami megalapozza a vonzalmat egy komoly kapcsolat felé, elsősorban leginkább érzelmi alapú, a szexuális vonzalom csak utána jön, de vannak akik a kettőt nem tudják teljesen különválasztani, és csakis a szexuális gondolatokra helyezik vonzalmat! Biszexuális az a személy, aki mindkét nemhez teljesen ugyanúgy vonzódik, komoly érzelmet táplál és szerelmes tud lenni bármilyen nemű illetőbe! Én nem ilyen vagyok, és mindig fenntartom a véleményem, hogy csak kíváncsi hetero vagyok, nem biszex! Bensőséges érzelmi vonzódást, szerelmet, kívánatot, és mindennel együtt járó teljeskörű szexualitást csak nők iránt érzek, csak velük tudom elképzelni a dolgot! Kíváncsi vagyok, mert majd ki akarom próbálni a szopást, hogy összességében milyen érzés amikor egy farok van a számban, viszont maguk a férfiak iránt semmit nem érzek, taszít a velük való dugás, a velük való csókolózástól meg eleve hányingerem lenne! Ráadásul a szopást is csak egyszeri alkalommal próbálnám ki, és nincs tovább! Én ilyen vagyok, és magammal szemben is őszintén csak kíváncsi hetero, semmiképp nem biszex! Ha már egyszer kipróbáltam, tudom milyen, onnantól újra csak sima hetero, komoly kapcsolat és rendszeres szex csak nővel!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!