Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a kíváncsi hetero? Az miért nem csak biszex?
Arra szokták mondani aki még nem próbállta a saját nemével, de érez rá késztetést.
Az ilyen szerintem nem biztos hogy biszex. Nem mondanám rá. Mert lehet hogy egy csók, kis tapi itán elég volt neki egy életre. Nőből pl már láttam ilyet. Férfinél is, talán az első szopatás után már nem akarja többet. Akkor viszont heterók, csak kíváncsiak voltak.
Én bi vagyok. Az első azonos nemű partnerrel való szexig én is azt mondtam hogy kíváncsi hetero vagyok. Már nem mondom, mert akarok még azonos nemű partnerrel szeretkezni.
Aki még nem próbálta és nem biztos benne hogy jó lenne neki.
Te is kipróbálhatod a hegymászást mert tetszik de ha belecsapódsz a földbe 10 méterről akkor utána nem fogod csinálni.
#3, szerintem te jársz legközelebb az igazsághoz.
- A kíváncsi heteró - mint a nevében is benne van - nem próbálta saját neművel, de a gondolat ott motoszkál benne.
- A biszex csinálta és valószínűleg tetszett is neki.
- Az hogy aki csinálta de nem tetszett neki az továbbra is heteró marad-e jó kérdés. Ezen a téren sokminden nem csak fekete vagy fehér. :)
Az már csak a képmutatás része, hogy ameddig 2 csókolózó nő sokak számára tetszik, addig 2 férfi a "jaj ne" kategória. Más látvány persze, én se szívesen látnám az utóbbit de elfogadom. :)
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!