Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit jelent a kíváncsi hetero?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a kíváncsi hetero? Az miért nem csak biszex?

Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 15:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
Nincs olyan hogy kíváncsi hetero. A balf@szok mondják csak magukra.
2021. szept. 3. 15:24
 2/23 anonim ***** válasza:
40%
Pontosan. Nincs ilyen, látens homokosok vigasztalják magukat ezzel...
2021. szept. 3. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Arra szokták mondani aki még nem próbállta a saját nemével, de érez rá késztetést.

Az ilyen szerintem nem biztos hogy biszex. Nem mondanám rá. Mert lehet hogy egy csók, kis tapi itán elég volt neki egy életre. Nőből pl már láttam ilyet. Férfinél is, talán az első szopatás után már nem akarja többet. Akkor viszont heterók, csak kíváncsiak voltak.

Én bi vagyok. Az első azonos nemű partnerrel való szexig én is azt mondtam hogy kíváncsi hetero vagyok. Már nem mondom, mert akarok még azonos nemű partnerrel szeretkezni.

2021. szept. 3. 15:35
 4/23 anonim ***** válasza:
60%
#3 Egy heteronak ilyen eszébe se jut. Akinek megfordul a fejében minimum biszex. Egy hetero a gondolattól is hányna.
2021. szept. 3. 15:42
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
1,2,4 -nek igaza van! Hetero vagyok, soha nem jutott eszembe, hogy más ffi-val szexuális téren akármit is kipróbáljak. Ilyen nincs,hogy egy hetero kipróbálna bármit is a saját nemével!!! Aki mást mond,az már bi.
2021. szept. 3. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Melegek által kitalált fogalom a vadászterületük bövitésére.
2021. szept. 3. 16:47
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
A kíváncsi hetero az olyan biszex, aki nem fogadja el hogy biszex
2021. szept. 3. 16:50
 8/23 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy a #7-es írta, olyan biszex pasi aki saját magának is hazudik mert nem tudja elfogadni hogy a brokeszra is bukik.
2021. szept. 3. 17:08
 9/23 anonim ***** válasza:
74%

Aki még nem próbálta és nem biztos benne hogy jó lenne neki.

Te is kipróbálhatod a hegymászást mert tetszik de ha belecsapódsz a földbe 10 méterről akkor utána nem fogod csinálni.

2021. szept. 3. 17:40
 10/23 kalandvagy1986 ***** válasza:
69%

#3, szerintem te jársz legközelebb az igazsághoz.

- A kíváncsi heteró - mint a nevében is benne van - nem próbálta saját neművel, de a gondolat ott motoszkál benne.

- A biszex csinálta és valószínűleg tetszett is neki.

- Az hogy aki csinálta de nem tetszett neki az továbbra is heteró marad-e jó kérdés. Ezen a téren sokminden nem csak fekete vagy fehér. :)

Az már csak a képmutatás része, hogy ameddig 2 csókolózó nő sokak számára tetszik, addig 2 férfi a "jaj ne" kategória. Más látvány persze, én se szívesen látnám az utóbbit de elfogadom. :)

35N

2021. szept. 3. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!