Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A BKV-n a sok szexi gimis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A BKV-n a sok szexi gimis miatt ti is kanosabbak vagytok?

Figyelt kérdés
Annyira sok szexi gimist láttam ma is. Sajna nem tudom melyik lenne kapható szexre is.

2021. szept. 2. 15:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én megengedem,csak megyjegyeztem hogy elég szánalmas amit csináltok;)
2021. szept. 11. 18:08
 32/33 anonim ***** válasza:
91%

Inkább engem vádoltok ok nélkül.

Tényleg nem szoktam pontozni. Itt senki sem aszerint pontoz hogy mennyire hasznos egy egy válasz, inkább aszerint hogy mennyire ért egyet vele. Úgyhogy én teljes mértékben lesz*rom a százalékot.

És megint egy feltételezés alapján ítélsz meg.

Aki meg elvileg küldött nekem privátot, hol van? Nem kaptam meg. Ha szeretnél valamit kérdezni, vagy mondani, akkor írd le ide, vagy küld el mégegyszer, mert nem kaptam semmilyen üzenetet. Ha nem a vélt személyiségemet akarod megint kritizálni, akkor szívesen válaszolok.

2021. szept. 11. 18:32
 33/33 anonim ***** válasza:
Én most írtam neked. Várom majd a válaszod.
2021. szept. 12. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!