Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BKV-n a sok szexi gimis miatt ti is kanosabbak vagytok?
Figyelt kérdés
Annyira sok szexi gimist láttam ma is. Sajna nem tudom melyik lenne kapható szexre is.2021. szept. 2. 15:33
2/33 A kérdező kommentje:
Ja meg az egyetemisták…
2021. szept. 2. 15:40
3/33 A kérdező kommentje:
Ti mertek élőben ismerkedni? Ha igen hogyan?
2021. szept. 2. 15:40
4/33 anonim válasza:
"A BKV-n a sok szexi gimis miatt ti is kanosabbak vagytok?"
nem igazán. ha már fiatal csajok, ők a nyári szünetben szerintem sokkal szexibbek, mint hideg őszi reggeleken az iskolába tartva
de sosem süllyednék odáig, hogy csak úgy random elkezdjek lányokat leszólítani a BKV-n
5/33 anonim válasza:
Ezért félek minden idegen pasitól az utcán.
6/33 anonim válasza:
Járjál kocsival, mint az igazi emberek!
7/33 A kérdező kommentje:
Huh itt aztán pár ember kiéli hogy a melóba őt alázzák és itt kiadja :D
2021. szept. 2. 17:07
8/33 anonim válasza:
Na akkor holnap is gyalog megyek...
9/33 anonim válasza:
Persze, szívesen megkúrnék egy 14 éves gimnazistát...
*sarcasm
10/33 anonim válasza:
#7 támadhatsz személyeskedéssel, csak nincs sok értelme. Gyenge fegyver egy vitában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!