Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BKV-n a sok szexi gimis miatt ti is kanosabbak vagytok?
Nagyon tetszik a kérdező válasza. Az különösen, hogy milyen szépen rámutat arra, hogy úgy okoskodik és kötekedik sok ember, hogy nem látja a valóságot. ZSENIÁLIS!
Az pedig hogy itt vergődik a kedves kötekedő, meg próbálja provokálni a kérdezőt és a normális kommentelőket az külön szórakoztató. Hisz ez is mutat sok dolgot :D
Az igaz hogy prolinak tartom a kérdést, és ilyenek miatt érzem én is, és rengeteg más lány is kellemetlenül magát tömegközlekedésen, de engem igazán a kérdező személyeskedése húzott fel, azt utálom.
Amit te csinálsz, az is értelmetlen személyeskedés.
Ha érdekel, nemrég jöttem rá hogy biszex vagyok, szóval valóban nagyon sokszor ráfrissítek erre az oldalra. A kérdések is érdekelnek, plusz egyedül itt tudok beszélgetni erről a dologról másokkal, a barátaimnak még nem nagyon mertem elmondani, de még a páromnak sem.
Most kezdtem az MSc-t, és dolgozok is mellette, szóval most nincs min elgondolkodnom, köszi.
Ha továbbra is személyeskednél, akkor leb*zizhatsz, az legalább igaz lenne.
:D
ÉS lepontozta :D
Hallod ha proli a kérdés minek írsz rá? És kevesebb mint 1 órán belül. Te tényleg itt élsz, ahogy írták :D
Személyeskedni te kezdtél. Amikor ismeretlenül minősítettél és állítottál rólam dolgokat.
Az pedig, hogy lepontozod mindenki válaszát ami nem egyezik a tieddel az meg egyenesen szánalmas. Bár számomra vicces is, hiszen épeszű ember a vita során képes úgy vitázni, hogy azt méltósággal teszi...
Plusz az értelmes vita alapja az, hogy nem csak 1 mondatot ragadunk ki, ami számunkra éppen "kedvező" mert arra van válasz, hanem az egészre reagálunk. Én részemről veled nem vitázok tovább mert nem adott a fent leírt hozzáállás, plusz mert láthatóan te nem veszed észre amit te csinálsz, csak amit a többi kommentelő vagy én. Persze ez is egy vita módszer csak én nem érzem úgy, hogy ez egy NORMÁLIS hozzáállás. Sok szerencsét az ismerkedésben. Esetleg tanuld meg elfogadni a kritikát és nem lepontozni aki mást mond. :D
A többi kommentelőnek meg köszi a válaszokat. Engem szórakoztatott minden észrevétel, főleg mert jogos. :D 20 perc múlva pedig megtudjátok majd mi az álláspontja a kedves lepontózónak :D
1. Nem szoktam pontozni, semmi értelme ezen az oldalon.
2. Nem kaptam semmilyen privátot, írj mégegyszer akkor mert nem jött át.
3. A személyeskedést te kezdted kérdező:
“ Huh itt aztán pár ember kiéli hogy a melóba őt alázzák és itt kiadja :D”
Én ezután a kommented után írtam az első válaszom.
Hát ezt olvasni is szánalmas,álljatok már le😂
Amugy is mit érdekel hogy hány százalékod van a gyakorin,nem mindegy? Komolyan úgy hisztiztek itt páran egymással mint a 12 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!