Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A BKV-n a sok szexi gimis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A BKV-n a sok szexi gimis miatt ti is kanosabbak vagytok?

Figyelt kérdés
Annyira sok szexi gimist láttam ma is. Sajna nem tudom melyik lenne kapható szexre is.

2021. szept. 2. 15:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
“ Huh itt aztán pár ember kiéli hogy a melóba őt alázzák és itt kiadja :D”
2021. szept. 10. 10:35
 22/33 anonim ***** válasza:
6%

Nagyon tetszik a kérdező válasza. Az különösen, hogy milyen szépen rámutat arra, hogy úgy okoskodik és kötekedik sok ember, hogy nem látja a valóságot. ZSENIÁLIS!

Az pedig hogy itt vergődik a kedves kötekedő, meg próbálja provokálni a kérdezőt és a normális kommentelőket az külön szórakoztató. Hisz ez is mutat sok dolgot :D

2021. szept. 11. 10:30
 23/33 anonim ***** válasza:
6%
Oh és bocsánat, de azt kihagytam, hogy azért elég pontosan ment a beszólás. A "kedves" kötekedő minden alkalommal max 1 órán belül írt vissza azaz itt éli az életét. Ez az élete. Ami engem pl tök lehangol. Mert bár jót nevetek rajta de mellette szomorú, hogy egy élet így telik el valakinek. Kedves kötekedő akire célzok, ezen azért remélem hogy elgondolkozol. Remélem találsz jobb programot és célt az életedben. Hisz az, hogy itt kommentelsz nem élet. :( Főleg hogy itt se jószándékkal. Lepontozhatsz, sőt akár privit is írhatsz, de ettől még sajnos ez így van.
2021. szept. 11. 10:33
 24/33 anonim ***** válasza:
90%

Az igaz hogy prolinak tartom a kérdést, és ilyenek miatt érzem én is, és rengeteg más lány is kellemetlenül magát tömegközlekedésen, de engem igazán a kérdező személyeskedése húzott fel, azt utálom.

Amit te csinálsz, az is értelmetlen személyeskedés.

Ha érdekel, nemrég jöttem rá hogy biszex vagyok, szóval valóban nagyon sokszor ráfrissítek erre az oldalra. A kérdések is érdekelnek, plusz egyedül itt tudok beszélgetni erről a dologról másokkal, a barátaimnak még nem nagyon mertem elmondani, de még a páromnak sem.

Most kezdtem az MSc-t, és dolgozok is mellette, szóval most nincs min elgondolkodnom, köszi.

Ha továbbra is személyeskednél, akkor leb*zizhatsz, az legalább igaz lenne.

2021. szept. 11. 11:19
 25/33 A kérdező kommentje:

:D

ÉS lepontozta :D

Hallod ha proli a kérdés minek írsz rá? És kevesebb mint 1 órán belül. Te tényleg itt élsz, ahogy írták :D

Személyeskedni te kezdtél. Amikor ismeretlenül minősítettél és állítottál rólam dolgokat.

Az pedig, hogy lepontozod mindenki válaszát ami nem egyezik a tieddel az meg egyenesen szánalmas. Bár számomra vicces is, hiszen épeszű ember a vita során képes úgy vitázni, hogy azt méltósággal teszi...

Plusz az értelmes vita alapja az, hogy nem csak 1 mondatot ragadunk ki, ami számunkra éppen "kedvező" mert arra van válasz, hanem az egészre reagálunk. Én részemről veled nem vitázok tovább mert nem adott a fent leírt hozzáállás, plusz mert láthatóan te nem veszed észre amit te csinálsz, csak amit a többi kommentelő vagy én. Persze ez is egy vita módszer csak én nem érzem úgy, hogy ez egy NORMÁLIS hozzáállás. Sok szerencsét az ismerkedésben. Esetleg tanuld meg elfogadni a kritikát és nem lepontozni aki mást mond. :D

A többi kommentelőnek meg köszi a válaszokat. Engem szórakoztatott minden észrevétel, főleg mert jogos. :D 20 perc múlva pedig megtudjátok majd mi az álláspontja a kedves lepontózónak :D

2021. szept. 11. 13:26
 26/33 anonim ***** válasza:
9%
Na épp itt voltam én is :D Azt azért kiemelném, hogy a kedves kommentelőnknek több profilja is van, ugyansi 1 vélemény alapján nem lennénk lepontozva... Kipróbáltam. Negatívat nyomtam rá és csak 70% lett. Ő meg 20%-ig lepontozott :D Mondjuk nem érdekel. :D Csak mondom, hogy a betegesség ebben is kibukik :D Természetesen privire nem válaszolt :D Igazán egyenes ember :D
2021. szept. 11. 13:30
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem szoktam pontozni, semmi értelme ezen az oldalon.

2. Nem kaptam semmilyen privátot, írj mégegyszer akkor mert nem jött át.

3. A személyeskedést te kezdted kérdező:

“ Huh itt aztán pár ember kiéli hogy a melóba őt alázzák és itt kiadja :D”

Én ezután a kommented után írtam az első válaszom.

2021. szept. 11. 15:15
 28/33 A kérdező kommentje:
:D látjuk hogy nem pontozol ;) A többi meg a fene tudja ezek után igaz-e. :D
2021. szept. 11. 17:33
 29/33 anonim ***** válasza:

Hát ezt olvasni is szánalmas,álljatok már le😂

Amugy is mit érdekel hogy hány százalékod van a gyakorin,nem mindegy? Komolyan úgy hisztiztek itt páran egymással mint a 12 évesek

2021. szept. 11. 17:41
 30/33 A kérdező kommentje:
:D a hazugságot és az ok nélküli vádaskodást ha megengeded nem hagyom szó nélkül ;) még a végén úgy érti hogy ezt lehet ;)
2021. szept. 11. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!