Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok a szexualitásomat illetően. Tudnátok segíteni?
Kb. 1 éve tetszik az egyik fiú osztálytársam, akinek nemrég el is mondtam, hogy mit érzek. Visszautasított. (Nincsen bajom vele, nyilván az ő döntése) Azóta elég furán érzem magam a srácok közelében, és inkább a lányosabb fiúk keltik fel az érdeklődésem (annak ellenére, hogy szerintem nem igazán vagyok fiús és elméletileg heteró lennék...). Nem sokkal ez után el kezdett érdekelni az egyik barátnőm, aki eredetileg leszbikus. Van, hogy random megölel, néha az ölembe fekszik, szoktunk kézen fogva sétálni és már el is vett feleségül (de csak hülyeségből). Úgyhogy tök jól megvagyunk. Viszont ennek ellenére is az a helyzet, hogy jelenleg nagyon nem tudom, hogy mi a szexualitásom.
(18/L)

Manapság oly könnyen megy a skatulyázás. Ha megfogod egy lány kezét már egyből leszbikus vagy...
A nők sokkal "szabadabban" kezelik a szexuális témát mint a fiúk. Nőknél lelkileg belefér az hogy őlelkeznek vagy adnak poénból egy csókot a másik lánynak. Ugyanez a fiúkra nem jellemző.
De ettől függetlenül nem vagy leszbikus.
A pasi szeret pasi közegben lenni mert lehet pasis dolgokat csinálni.
Vadászni, barkácsolni, inni.
Egy nő miért ne szerethetne nő társaságban lenni? Ettől máris leszbikus lenne?
Igazából csak túlteng benned mindenféle hormon és a visszautasítás miatti fájdalommal ott érzed jól magad ahol megnyugszik a lelked.
Nem hinném hogy egyből rád kellene sütni azt hogy leszbikus vagy biszexuális lennél (ha csak te nem akarod hogy ezt tartsák rólad) szimplán kinézem azt hogy csak szex és /vagy szeretethiányod van és ezt próbálod kompenzálni azzal hogy olyan helyre figyelsz ahol azt hiszed hogy jobban elviselnek
#1 Köszönöm az ötletet :)
#2 Neked is köszönöm, igazad lehet. Hozzátenném, hogy még szűz vagyok

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!