Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek kamus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kamus?

Figyelt kérdés
Leveleztem itt egy emberkével. Szeretnénk egy közös pisiléses mókát. Jó sok üzenetet váltottunk, ötleteket cseréltünk, és nagyjából tisztáztunk mindent, amire első alkalommal sor kerülhetne. Mondom neki, cseréljünk képet. Erre nem volt hajlandó, jóllehet tisztáztuk, ki hogyan néz ki, és azt is, hogy nem feltétlenül egymás ideáljai vagyunk, de ez nem számít. Elfogadtam, hiszen nem mindenki akar képet küldeni. Attól még volt olyan, akivel kép nélkül is találkoztam, és teljesen jó is volt a dolog. Hanem aztán kérdeztem, mikor szeretne találkozni. Mondja, beszélgessünk még. Nem tudom, miről kellene még beszélgetnünk, úgyhogy megírtam neki, hogy én szívesen beszélgetek, de csak akkor, ha utána találkozunk is. Erre "lecsapta a kagylót", mondván ezért nem jön össze semmi, mert mindenki ilyen türelmetlen. Visszaírok neki, nem vagyok türelmetlen; ha neki úgy jobb, legyen előtte egy "játékon kívüli" személyes találkozás, ahol tényleg csak beszélgetünk, de mégis kinyilvánítjuk így, hogy vállaljuk magunkat, és elköteleződünk a továbbiak mellett. Erre már (vagy még?) nem jött válasz. Ebből azt gyanítom, az illető csak fantáziálgatni, levelezgetni akar, de személyes találkozót nem vállalna be. Szerintetek is?

2021. aug. 30. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát a pisis játék az nekem is nagyon bejön, de tényleg kell egy jó partner hozzá.

Lehet valami apróságon akadt fel és nem merte mondani, inkább megfutamodott.

35/F

2021. aug. 31. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is elöbb tartalmasan beszélgetnék, hogy megismerjük egymást, aztán képcsere, tali es ha utánna ok minden akkor hajrá!

De itt mindenki csak egyből a.közepébe.

40 évesen kinőttem már az ugri bugriból.😉

2021. szept. 1. 05:13
 13/15 A kérdező kommentje:

A sorrendet én nem érzem ilyen szigorúnak. Lehet csinálni is, és aztán beszélgetni. Ez még tartalmasabbá is teheti a beszélgetéseket, mert van valami közös élmény.

Meg hát attól is függ, mit akar az ember. Csak egy játékot, vagy komolyabb kapcsolatot. Jelen esetben egyértelműen és több okból is előbbiről lett volna szó.

2021. szept. 1. 07:30
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez zseniális. Az, hogy azonnal előkerült első kommentelőnek az egyszerűen fantasztikus. És persze érdemben semmit nem szólt hozzá, ami ellenvélemény lenne vagy bármiféle magyarázat. A kérdező szerintem teljesen jogos kéréssel fordult hozzá. Részemről 0 tolerancia van azokkal szembe, akik érvek nélkül hosszan szivatnak másokat. Legyen egyenes. Azzal nincs gond. De aki csak erre veri a farkát, hogy levelezget és képeket csal ki az nálam a szánalmas a kategória. Szívem szerint megszivatnám. Persze csak kb fél év múlva, mikor nem is gondol rá. Szomorú, hogy ez megtörténhet, de remélem sokszorosan adja vissza az élet neki.
2021. szept. 10. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Arrol hogy kamus volt vagy sem, nem lehet teljesen biztosat mondani.

Egy rovid videohivas szerintem kell vagy kellett volna az elejen, higy lasd es halld a masikat. Aki erre nem hajlando, arra mindenkepp gyanakodni kell.

Intim beszelgetesbe bonyolodni ismeretlenul….. azt hiszed hogy egy lannyal beszelsz, kozben egy pattanasos kamasz recskazik a soraidra… szoval meggondolando

2022. ápr. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!