Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek kamus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kamus?

Figyelt kérdés
Leveleztem itt egy emberkével. Szeretnénk egy közös pisiléses mókát. Jó sok üzenetet váltottunk, ötleteket cseréltünk, és nagyjából tisztáztunk mindent, amire első alkalommal sor kerülhetne. Mondom neki, cseréljünk képet. Erre nem volt hajlandó, jóllehet tisztáztuk, ki hogyan néz ki, és azt is, hogy nem feltétlenül egymás ideáljai vagyunk, de ez nem számít. Elfogadtam, hiszen nem mindenki akar képet küldeni. Attól még volt olyan, akivel kép nélkül is találkoztam, és teljesen jó is volt a dolog. Hanem aztán kérdeztem, mikor szeretne találkozni. Mondja, beszélgessünk még. Nem tudom, miről kellene még beszélgetnünk, úgyhogy megírtam neki, hogy én szívesen beszélgetek, de csak akkor, ha utána találkozunk is. Erre "lecsapta a kagylót", mondván ezért nem jön össze semmi, mert mindenki ilyen türelmetlen. Visszaírok neki, nem vagyok türelmetlen; ha neki úgy jobb, legyen előtte egy "játékon kívüli" személyes találkozás, ahol tényleg csak beszélgetünk, de mégis kinyilvánítjuk így, hogy vállaljuk magunkat, és elköteleződünk a továbbiak mellett. Erre már (vagy még?) nem jött válasz. Ebből azt gyanítom, az illető csak fantáziálgatni, levelezgetni akar, de személyes találkozót nem vállalna be. Szerintetek is?

2021. aug. 30. 15:02
A kérdező szavazást indított:
Kamus.
Tényleg csak gyors neki ez.
40 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a kérdéssel magadat minősíted!

Elég egyoldalúan írtad le,amúgy meg senkire nem tartozik a privát beszélgetésünk!

Igen, én vagyok akivel beszélgettél és pár órát nem tudtál várni a válaszra!

Szánalmas vagy!

2021. aug. 30. 15:29
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Na ez a cumi! 😂
2021. aug. 30. 15:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Az ember ideje nem végtelen.

A privát beszélgetésnek semmiféle privát/intim részletét nem osztottam meg, szóval senkinek sem okoztam kárt a kérdéssel. Egyszerűen kíváncsi voltam, mások mit gondolnának erről.

De ahogy látom, a szavazás eredménye eddig vegyes, vagyis lehet, hogy tényleg cserben hagyott az ösztönöm. Ez esetben elnézést kérek az illetőtől.

2021. aug. 30. 15:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

El van nézve!

3 nap levelezés szerintem nem a világ vége!

2021. aug. 30. 15:47
 5/15 A kérdező kommentje:

Közben tisztáztuk az illetővel.

Csak a rossz tapasztalatok dolgoztak bennem (tényleg rengeteg a kamus a neten), és ez türelmetlenebbé tett. Ő tényleg csak több időt akar, és bár üzi nagyon sok volt, de időben nem tartott régóta a beszélgetés.

Szerettem volna ezért törölni a kérdést, de nem tudom, nem lehet. Mindenesetre a tanulság az, hogy ne ítéljünk túl hamar.

2021. aug. 30. 16:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem látjuk a beszélgetés tartalmát - s ne is tedd közzé, mert csak rátok tartozik. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, az sem jó ha 2 üzenet váltás után máris találkozni akar valaki, meg annak sincs értelme hogy üzenetek hadában részletezzen az ember mindent ki. Arany középút... köztetek ez a szinkron meg nincs meg. Engedd el a történetet és lépj túl rajta.
2021. aug. 30. 16:58
 7/15 A kérdező kommentje:

Pontosan erről van szó. Hiányzott a szinkron az illetővel. Attól még valószínűleg sem ő nem kamus, sem én nem voltam extrém türelmetlen.

Az vigasztal, hogy ebből úgyse lett volna semmi (jó) így, tehát végülis nem vesztettem semmit.

2021. aug. 30. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet simán nem mer találkozni, lehet te lennél neki az első. Nem kell egyből arra gondolni, hogy kamus.
2021. aug. 30. 18:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő az egyetlen, nyugi :)

Négy napig leveleztem valakivel, egy szintén határozott elképzelésű kezdővel, aki benyögte, hogy jövő tavasszal már esetleg találkozhatunk. Mert ez neki nehéz,de közben olyan elképzelései voltak, hogy teljesen elcsodálkoztam.

Mikor megírtam, hogy köszke, de nem, akkor virtuális hisztit csinált. Letiltottam, mást nem tehettem.

De a kezdők tényleg nagyon nehezen állnak rá a talira, a többiről nem is beszélve.

2021. aug. 30. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy kamus, itt senki sem az, mindenki becsületes, ha megbeszéled vele, akkor küld képet, hajlandó találkozni is, valamint tartja a szavát mindig! 😂

Ja, ha véletlen ilyen lenne itt valaki, az csak a véletlen műve! 🤭😁

2021. aug. 30. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!