Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamus?

Ezzel a kérdéssel magadat minősíted!
Elég egyoldalúan írtad le,amúgy meg senkire nem tartozik a privát beszélgetésünk!
Igen, én vagyok akivel beszélgettél és pár órát nem tudtál várni a válaszra!
Szánalmas vagy!
Az ember ideje nem végtelen.
A privát beszélgetésnek semmiféle privát/intim részletét nem osztottam meg, szóval senkinek sem okoztam kárt a kérdéssel. Egyszerűen kíváncsi voltam, mások mit gondolnának erről.
De ahogy látom, a szavazás eredménye eddig vegyes, vagyis lehet, hogy tényleg cserben hagyott az ösztönöm. Ez esetben elnézést kérek az illetőtől.

El van nézve!
3 nap levelezés szerintem nem a világ vége!
Közben tisztáztuk az illetővel.
Csak a rossz tapasztalatok dolgoztak bennem (tényleg rengeteg a kamus a neten), és ez türelmetlenebbé tett. Ő tényleg csak több időt akar, és bár üzi nagyon sok volt, de időben nem tartott régóta a beszélgetés.
Szerettem volna ezért törölni a kérdést, de nem tudom, nem lehet. Mindenesetre a tanulság az, hogy ne ítéljünk túl hamar.

Pontosan erről van szó. Hiányzott a szinkron az illetővel. Attól még valószínűleg sem ő nem kamus, sem én nem voltam extrém türelmetlen.
Az vigasztal, hogy ebből úgyse lett volna semmi (jó) így, tehát végülis nem vesztettem semmit.

Nem ő az egyetlen, nyugi :)
Négy napig leveleztem valakivel, egy szintén határozott elképzelésű kezdővel, aki benyögte, hogy jövő tavasszal már esetleg találkozhatunk. Mert ez neki nehéz,de közben olyan elképzelései voltak, hogy teljesen elcsodálkoztam.
Mikor megírtam, hogy köszke, de nem, akkor virtuális hisztit csinált. Letiltottam, mást nem tehettem.
De a kezdők tényleg nagyon nehezen állnak rá a talira, a többiről nem is beszélve.

Dehogy kamus, itt senki sem az, mindenki becsületes, ha megbeszéled vele, akkor küld képet, hajlandó találkozni is, valamint tartja a szavát mindig! 😂
Ja, ha véletlen ilyen lenne itt valaki, az csak a véletlen műve! 🤭😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!