Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka? Infó lent
Figyelt kérdés
Transzszexuális vagyok
Szoktam női ruhát hordani nem kihívó ruhákat csak nagy ritkán veszek magas sarkú cipőt
De még is sok férfi szexi csajnak tart
2021. aug. 26. 23:09
1/5 anonim 

válasza:

Valami személyiségzavar és egyéb pszichiátriai problémák.
Gyógyítható.
3/5 A kérdező kommentje:
Viselet
Női póló nem kihívó alap póló
Farmer nadrág nem szeretem a szoknyáját szerintem kurvás
Igaz hosszú hajam van
De akkor se értem ezt
Viselkedésem átlagos
Csajos de nem kurvás
2021. aug. 26. 23:13
4/5 anonim 

válasza:

Az oka hogy sok a meleg és biszex pasi. Egy hetero ha levágja hogy pötse van a menyasszonynak máris nem fog csinosnak tartani.
5/5 anonim 

válasza:

Hát ezt így látatlanba nem tudom pontosan megválaszolni. Adhatnál képet.
Melegek és bi-k tényleg szexinek tarthatnak, heterók max. az önbizalmadat akarják növelni valószínűleg, bár nem biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!