Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Fürdésnél/zuhanyzásnál szeretitek lepisilni magatokat?
Örülök ha szavazol,de még jobb ha ki is fejted mit miért és hogyan csinálsz a témában?!
A korodat jó lenne ha megadnád, kíváncsi vagyok ki hány évesen szereti ezt?
Igen szoktam. Igazából azt szeretném, ha más pisilne le, de nincs rá partner. 😔
Mostanában annyira rá vagyok izgulva, hogy a számba szoktam célozni a kádban fekve.
Néha fürdés előtt befekszem a kádba, mikor nagyon kell, és a testemre, hasamra, mellkasomra, néha a6 arcomra is pisilek. Számba nem merem, bár izgat a gondolat...:D aztán úgy verem, sokszor ujjazom is magam közben.
Izgat, hogy olyan "mocskos", bár utána szégyellem magam. :D
21/f
15. De bizony és azt is élvezem, bepisilni mindenbe jó dolog, farmerba,ágyba, kellemes és izgató 😎
Hogy hülye lennék ezért? Legyen! De nem zavar 😀
Te meg más miatt vagy az,csak épp nem tudjuk mi a kettyód azon kívül hogy beszólogatsz. Bizonyára ez életed nagy öröme.
Nem csak a zuhanyba szoktam lepisilni magam hanem van hogy hazafelé apró piciket pisilek a gatyába és mikor már senki nem lát akkor be engedem az összeset mert nagyon jó megkönnyebbülni utána meg kiverem a pisis farkam
50 ffi p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!