Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Fürdésnél/zuhanyzásnál szeretitek lepisilni magatokat?
Figyelt kérdés
Örülök ha szavazol,de még jobb ha ki is fejted mit miért és hogyan csinálsz a témában?!
A korodat jó lenne ha megadnád, kíváncsi vagyok ki hány évesen szereti ezt?
2021. aug. 26. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Lepisilem magam,élvezem!
Pisilek,de nem izgat fel!
Nem szoktam pisilni fürdésnél.
100 szavazat
1/22 Horserider85 válasza:
Zuhanyzás közben le szoktam pisilni magam és élvezem is van hogy a párommal zuhanyzunk akkor is mindketten elengedjük és egymásra is pisilünk élvezzük.. 34F.
2/22 anonim válasza:
igen, le is szoktam magam kakilni
3/22 anonim válasza:
Mindig lepisilem magam gyerek korom óta és nagyon élvezem! 27f
4/22 anonim válasza:
Énis szeretem lepisilni magam!
23f
5/22 anonim válasza:
Ha nagyon kanos vagyok előfordul néha,akkor élvezem a kellemes melegségét és ,h csordogál rajtam lefelé!
30
6/22 anonim válasza:
Még sose hallottam erről a fétisről. :)
Amúgy én pisifétises vagyok, az a gondolat nagyon izgat, hogy MÁS pisiljen le. (Volt is már példa rá.)
7/22 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom lepisilem magam és izgat! Ahogy az is ha valakivel egymást pisiljük le!30f
8/22 anonim válasza:
Szoktam pisilni zuhany közben, de nem izgat fel. Mással talán jobb lenne, egymást pisilve.
9/22 anonim válasza:
Szoktam pisilni és izgat is a lepisilés;az is ha más pisil le és az is ha csak magamra engedem! 29f
10/22 anonim válasza:
Le szoktam pisilni magamat. Nagyon jó érzés, ahogy végigfolyik rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!