Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, hogyan jött össze az első srác nektek?
Még az akkor létező hotdog oldalon 17 évesen
Először ott irkáltunk, majd hamarosan msn a korszak másik nagy eszköze 😁 aztán találkoztunk. Beültünk kajálni, beszélgettünk stb
2. vagy 3. ilyen program után mentem fel hozzá mert nála volt megoldható a hely, nyilván szülőknek az volt a kamu indok hogy matekra készülünk
Tőlem idősebb volt 10 évvel a pasi de volt tapasztalata. Nála oldottuk meg. Jó volt :)
Csak már nem tart. De nem is találtam azóta olyat.
Az elsőt nem akartam igazán. A srác egyszerűen rámeröltette. Nem is élveztem. Több okból se. Nagy volt neki és nem tágított ki. 14 voltam ő meg 21. Ennek ellenére 2 évig tűrtem hogy csinálja mert cserébe mindig leszopott és azt mondta ez így normális hogy fáj. Szerencsére mindig hamar elélvezett. Amúgy csak ő volt a közelbe mert vidéki voltam.
Az első orál is vele volt. Az se volt jó emlék mert rengeteg spermája volt. Aztán Pestre kerültem egy nyáron és itt átéltem milyen ha jó. Ezután leépítettem a srácot. Ma már tudnám élvezni az ő méretét is de akkor ő béna volt. Mondjuk a fájdalom ellenére ő volt ez egyetlen pasi aki meg tudott úgy dugni hogy attól elélvezzek. Igaz azóta se volt 22cm bennem. Mármint igazi.
20 évesen feladtam egy pársoros hirdetést az index fórum férfi partnerkereső topicjában és az email címre amit megadtam írt egy velem kb egykorú srác. Úristen, de rég volt!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!