Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kezdő bi srácok, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő bi srácok, nektek honnan jött össze az első srác?

Figyelt kérdés
Egyáltalán összejött már? Nekem még nem.
2020. dec. 28. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Köszi a priviket de nem értem miért nem ide írjátok :(
2020. dec. 28. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
eropolis-hu-n kerestem, tudtam mit akarok és ráírtam. Nem akart belemenni mert fiatal voltam de végül megvolt, utána évekig írogatott még végül még egyszer találkoztunk. 26 vagyok most akkor 16 lehettem kb
2020. dec. 28. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3 napos céges tréningen egy vidéki hotelben tartottuk .
2020. dec. 29. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem még nem jött össze,szerintem egyrészt azért mert elég magas és vékony vagyok ami nem sok embernek jön be,másrészt meg azért mert nem akarok anált(sem adni sem kapni:D)
2020. dec. 30. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy zuhanyzóban,spontán
2022. okt. 11. 12:44
 6/7 sandrisbp ***** válasza:
100%
Egy volt osztálytársam volt az első közös kiverés, ő akarta, én kevésbé, nem a dolog miatt (az vonzott), hanem mert ő nem igazán tetszett, csak jó haver volt.
2022. okt. 11. 20:24
 7/7 sandrisbp ***** válasza:
54%
és már rég voltam kezdő :)
2022. okt. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!