Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, nektek hol és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, nektek hol és hogyan jött össze az első srác?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Én pl nem akarok arcot kirakni ismerkedő oldalra így az kiesik...
2020. okt. 4. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb 13 voltam mikor először vertem haverral.

Ismerkedni arc nélkül is lehet kezdetben, ha egyeznek az elképzelések akkor úgyis összejön a dolog. A bizalomhoz kell egy kis idő, én pl soha nem éltem az olyan helyzetekkel hogy "hello most tali..?"!

2020. okt. 4. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most itt ismerkedek. És igen a kép kiadása nekem is sarkalatos. Tetszik nekik a farkam de arcot akar mind. Én meg hát nem akarok kiadni. :( Nehéz kör.
2020. okt. 4. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem házibuliban, 15-16 lehettem
2020. okt. 4. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Régi Hotdog oldalról

Én 18 és a srác is

2020. okt. 4. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy osztrák 18 éves sráccal ismerkedtem meg kint Ausztriában, ott történtek az első szopásaim vele.

16 voltam. Mai napig tartom vele a kapcsolatot.

Első szex pedig, egy Pesti sráccal történt, akivel valami szórakozóhelyen taliztam össze.

2020. okt. 5. 06:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, kép nélkül nehéz. Én se szívesen küldök, max ha megbízok a másikban, ami nem könnyű, mivel levelezésből nem (mindig) derül ki, mennyire megbízható valaki.
2020. okt. 5. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen.Ő is 17 volt.Munka helyen.Felejthetetlen volt.
2020. okt. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!