Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez milyen szexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen szexualitás?

Figyelt kérdés
Ha a lányotok olyasmit mond hogy a lányok és fiúk is a zsánerei de mindkettőből csak a nagyon szexik.

2021. aug. 19. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Biszexség
Felszínes biszexség
"Felszínszexualitás"
40 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Biszex. Az, hogy mit mond az után, hogy a lányok és a fiúk is érdeklik, az nem lényeg.

Vannak ezek az idióta, utóbbi 10 évben kitalált szexualitások, mint demiszex, pánszex, stb. Ezek is pl lényegében a biszexet jelentik, csak az emberek így akarnak feltűnősködni, különlegesnek hinni magukat, hogy ezeket mondják magukra. (Sokszor nem szándékosan persze, hanem tudat alatt.)

2021. aug. 19. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A másik kettőről azt sem tudom micsoda, pedig világ életemben biszexuális voltam.
2021. aug. 20. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biszex. Az hogy a kiscsaj felszínes, az már nem a szexualitás része, hanem a személyiségé.
2021. aug. 20. 04:58
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Talán biszex.

Nálam is ugyanez van. Általában a csajok jönnek be, ugyanazok mint egy normál heteró pasinak. Srácok közül viszont nagy átlagban kevesebb mint egy a 100000-ből. A lényeg, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány srác jött be azok közül akikkel eddig élőben találkoztam. Egyébként a többi abszolút hidegen hagy.

2021. aug. 25. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!