Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk aludtatok már együtt más fiúval? Ha igen történt valami?
Igen, PlanetRomeon ismerkedtem abban az időben egy pasival, aki egy városban lakott velem, megbeszéltük, hogy találkozunk, miután mind a ketten végeztünk a nyaralással, erre látom Romeon, hogy ugyan abba a városba nyaralunk :D
Szóval amikor a szüleim elmentek aludni, kimentem a szállásról, (nem volt nehéz mert külön szobába voltunk), és elmentünk sétálni a tenger partra a fent említett úriemberrel, majd pár koktél után az ágyban kötöttünk ki (nála a szálláson), és, nem nehéz kitalálni mi történt :D
Együtt aludtunk, direkt nagyon nagyon korán keltem, hogy visszaérjek a szállásra észrevétlenül, aznap reggel megismételtük az éjszakát, és még az ottani nyaralás alatt jópárszor :)
Akkor 18 voltam, a pasi pedig 37 :D
Igen. 3 fiúval aludtam együtt rendszeresen.
Nem történt semmi, mert szobatársak voltunk nem bzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!