Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem van férjem illetve gyerekem is. Viszont tini korom óta meg-meg tetszett egy lány stílusa/kisugárzása. Most 25 vagyok és néha érzem hogy egy-egy lány nagyon tetszik és elgondolkodom hogy milyen jó lenne vele lenni vagy a szexre vele. Nem mindig konkrétan egy lány/nő hanem akár több is tetszik. Nem is tudom ezt pontosan elmagyarázni. Vonz a csók és a szex gondolata. Nem értem ezt.
2021. aug. 13. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Lassan már nincs hová mennünk, no ezért! Ezért nem fogunk hallgatni, és csendben lesunyt fejjel eltürni azt amit műveltek. Mint ahogy kényszer mosolyt sem fogunk az arcunkra erőltetni, bőrtangás idióták látványára, akik csak "megéltem a vágyaim valakivel akinugyan erre vágyott" Nem hasonlítgattalak senkihez téged! Én a jelenségről beszéltem!
2021. aug. 14. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Úgy állítod be magad mintha te képviselnéd a kissebbséget. Még mindig többen vagytok heterók és ez igy is marad nem kell félnetek. Ez nem ragályos. Nem dognak a heterok csak azért lefeküdni azonos nemüvel mert a tv ben azt nyomják. Ez is most egy trend, majd elcsendesedik egyszer. És neharagudj, de hülyeség amit írsz. "Útálom a melegeket ezért felkeresek egy meleg forumot ahol majd jol megmondom nekik a magamét". Te látsz ebben értelmet? Én nem. Menj inkább és éld az életed. Van barátnöd/feleséged? Menj és öleld át ehelyett. Van gyereked? Menjetek el strandolni. Nincs senkid? Menjél és keress valakit.
2021. aug. 14. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Valóban lassan mi leszünk a kisebbség!

De azon a trónon ti sem fogtok sokáig ücsörögni meglásd! A történelem ismétli önmagát.

Én is erről beszéltem, trend. Azonban ez nem áll meg ennyinél! Újabb ès újabb követelések és elmebetegebbnél elmebetegebb kívánságok következnek! Meg lehet nézni nyugaton!

Csak egy kis pride, hogy mi is ittvagyunk! Megkaptak minden jogot! A multicégek, ennek a “kissebbségnek” külön kihangsúlyozva hirdet termékeket! És csendben lettek? Nem! Már pride hónap van! Nem elég egy nap ahol mutogatjatják magukat! Egy hónap kell, majd egy év, és örökké!

Film már nem is készülhet, nélkülük, mert esélytelen az oscarra! Ezzel a normalitást diszkriminálták, mert azt sugalja egy alkotás értékét, aberrált kissebségek szerepeltetése adja!

Végezetül pedig, ha én nem mondhatom el a véleményemet, te mi jogon személyeskedsz, velem hogy mit és hogy kéne csinálni?

Keresni sem egyszerű manapság olyat, aki alkalmas az anya szerepre…pedig ez régen alap volt egy nőnél…de mára? Az a trend ha mindent mindennel kipróbál💁

2021. aug. 14. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Na látod megint itt tartunk hogy én ezt élvezem. Megint az általánositás. Ki mondta hogy nekem tetszik az hogy minden filmben kell lennie egy biszex/meleg karakternek? Szerinted nekem tetszik hogy a legujjabb amerika kapitány képregényben van egy meleg kapitány? Kit érdekel hogy meleg vagy hetero? Épp ez a lényeg, hogy nem kellene erröl ennyit vitatkozni és mindenkinek a magánügyének kellene lennie. De manapságnaz a divat hogy egyrész mindent kirakunk és szétkürtölünk a világban másrészt mindenki kiváncsi arra hogy a másik mit csinál és beleüti az orrát.

Mit vársz amikor az a nap híre hogy a Marsi Anikónak uj pasija van?

Nem azzal van a baj hogy valaki megel vagy hetero, azzal hogy erröl beszélünk és ezen kattog mindenki.

Ha egy kivánságom lehetne ami teljesülne az az volna hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával.

Én nem élvezem a rivaldafényt, ellenkezöleg. Zavar hogy ennyire reflektorfénybe kerültünk mert ez magábal hozza a magadfajta gyűlölködöket is.

Igazad van ez most egy trend, majd lecseng és lesz helyette más. Most a szexuális irányultság a téma ill. a faji hovatartozás, legközelebb lehet pont a vallás lesz megint a trendi, vagy mit tudom én.

Még annyi, hogy nem csak a másokban kell keresni a hibát ha nem megy a társkeresés, magunkban is körül kell nézni, mert lehet épp ott van a hiba.

2021. aug. 14. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes mód a heterók nem tombolnak, hogy heterók lennének💁

Mert ugye ez természetes, és normális állapot. Mint minden embernek, anya és apa. Ha meggebedsz is ez a normatíva. Elfogadást meg nem lehet kizsarolni. Azt ki kellene érdemelni, alázatos, szerény viselkedéssel.

Látom nagyon rá vagy kattanva a társkeresésre. Te csak valaki mellett tudsz boldog lenni? Mert az azt jelenti, nagyon elégedetlen lehetsz az életeddel. Én sosem akartam mindenáron kapcsolatot. De megnyugodhatsz szoktam önvizsgálatot tartani. Ellenben sok más emberrel pl veled, akik csak kioktatásként dobálóznak a szavakkal.

2021. aug. 14. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

Te is csak kioktatni probálsz engem, te sem vagy külömb, akármennyire is úgy érzed.

Ha te egyedül jol érzed magad akkor jo neked. Bár én nem hallottam még olyanról hogy valaki igazán boldog legyen egyedül, egy szeretö társ nélkül. Az ember alapvetöen társas élőlény, vágyunk arra hogy valakinek fontosak legyünk és hogy ö is fontos legyen számunkra. A szeretetre. Bizonyos szempontbol ez az élet értelme szerintem. Az hogy megtaláljuk azt akivel leélhetjük boldogságban az életünket.

Lehet te jelenleg ugy érzed hogy mindened megvan amire szükséged van. De majd ha 60-70 éves leszel és reggel arra kelsz fel hogy üres melletted az ágy akkor lehet elgondolkozol majd azon hogy jol csináltál e mindent.

Nem mondom hogy jo az a világ amiben most élünk, egyáltalán nem. Pont ez az amit irtam hogy sok f*szság van. De nem ez a legföbb probléma szerintem. Az hogy ki kivel kavar az magánügy kellene hogy legyen.

És tudod mit igazad van. Nincs közöm hozzá hogy neked mi van az életedben és mi jo neked. De tudod mit ez igyan ugy rád is vontakozik.

Kioktató vagy sem ezt nem tagadhatod hogy igy van.

Én ezt befejeztem, legyen szép napod!

2021. aug. 14. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Szélsőségekről hadoválsz. Azert mert jobban érzem magam egyedül, mint egy mindenáron kapcsolatban, nem jelenti azt hogy egyedül is szeretnék megöregedni. De lényegtelen is, személyem és magánéletem taglalása a témát illetően. Bár burkoltan megpróbálsz olyat rámhárítani amihez ténylegesen kevés közöm van, ezt elnézem neked, hiszen nem ismersz.

60-70 éves kort pedig úgysem fogjuk megélni, mert nem lesz következő generáció aki leváltson minket. Bár azt ti még annyit sem. Hamarabb elvisz titeket valamilyen nemibetegség, de ha mégis megélitek az 50 éves kort, ráncosan, kiélten meredtek majd magatok elé, mert a szex ami összekötött titeket már nem lesz opció, gyerek, unoka pedig nem lesz aki kis színt vihetne az életetekbe.

Ha nem tudsz a témára szorítkozni felesleges folytatnod.💁

Jelenleg a heteronormatív és a szivárványos életvitel mellett, ellen beszélek.

2021. aug. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!