Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék szerintetek?
Inkább te nem tudod elfogadni, hogy vannak akik 100% azonosultak saját nemükkel, és ennek megfelelő normális életvitelt preferálnak! 🙂
Mindamellett te írtál erről egy bejegyzést, ami magánügyed lenne, ám az, hogy megosztottad, mégis nyilvánosá tette. Ha zavar más véleménye akkor miért tetted? 🙃
Ugyan annyi jogom van kifejezni, az undorom, és nem tetszésem az irány illetően, mint neked erről, áradozni, hogy milyen jó! Az elutasítás, is tud fontosabb lenni, az eszetlen elfogadásdival szemben! A célt kell nézni! Ha szüleink is divatratyik lettek volna, mert a csapból is az folyik, hogy mindenki lehet bárkivel, mer mérne, nem is léteznénk💁 Ebből is látszik, öncélú, önző abnormális viselkedés! 😉
7-es: azt hiszed régen ilyen nem volt? Dehogy nem! Csak manapság több info jut el az emberhez az internet miatt. Mért van az hogy egyre több az 40-es, 50-es éveiben járó férfi aki ki akar probálni ezt azt? Egész életükben elnyomták, de mostanra kicsit elfogadobbak lettek az emberek és ugy érzik hogy talán nem annyira gáz ha engednek a vágyaknak. Régen is volt ilyen, csak titokban ment, mert bajba kerülhettek miatta az emberek. Már az okori romában készültek erröl feljegyzések amik fennmaradtak. Normális dolog? Tudja fene. Az állatoknál is megfigyeltek azonos nemü párokat, mondjuk homofobiát nem.
De persze voltak, vannak és lesznek is akik lázadnak ez ellen, ez is normális, ha ugy nézzük. Vannak akik már azért elharapnák a másik nyakát mert nem BMW-je van hanem Audija, akkor ez jo hogy felháborit egyeseket. A két oldal közötti feszültség elkerülhetetlen.
Például anno már azért megdobálták kövekkel a nöket ha biciklire mertek ülni. Mert hát az férfi dolog.
Abban a korban te is ugyan ugy dobáltad volna a köveket. Ne vedd sértésnek, de abból amit eddig irtál ezt szürtem le.
Must úgy tünhet hogy ez divat lett, de csak arrol van szó hogy bátrabbak lettek az emberek. Nem kérem hogy változtasd meg a véleményed, annyit javasolnék csak hogy legyél toleránsabb. Én biszex vagyok, és már nekem is sok az ami a médiában megy ekörül, de mit várunk. Az egész lmbtqjfkfl dolog mellett már amugy is tele van szennyel a tv és a net. De csak azért mert van egy két diszfasz/picsa a aki divatot akar ebböl csonálni, ne béntsuk már azokat a hétköznapi embereket akik meg csak boldogok akarnak lenni. A kérdezö is csak össze van zavarodva az érzései miatt, tanácsot akart kérni. Már ez is bűn?
Régen is volt. Persze. A bün régről eredezik. A történelemleckéhez hozzátartozik, hogy a szodómia is hozzájárult az akkori társadalom széthullásához. Nem véletlenül tiltja a vallás ami ennek hamván született. Látták, tapasztalták mi folyt abban az időben! Merthát lávizláv! Eleinte csak kicsapongtak, az aszonyaikat cserélgették, majd a férfiak egymással is háltak, majd jöttek a juhok, birkák…tehették, hisz a kozerkölcs és a társadalmi normák romlottsága ezt engedte.
Állattokal nem példázódnék, semmiféle tudományos alapja nincs, annak hogy “homoszexualitás” létezne az állatoknál, és nem csupán a szaporodási vagy kiélését szolgálja egy hibás szituációban.
Ott pedig, ahol az állatvilág a példa-egyeseknél- elég alacsony a nívó.
Hisz a bu$i pingvinek sem kérkednek, mutogatják állandóan magukat, és próbálnak a csapat hasznos tagjai lenni💁
Ne adj a számba olyat amit nem tettem meg. Ez kivetítés és rágalmazás amit elutasítok. Valamint nagyon kicsinyes próbálkozása, nemlétező dolgok belemagyarázásának a másik fél irányában!
Emellett pedig összekeverése a dolgoknak.
Az, hogy a nők biciklire ülhettek, semmiféle össztársadalmi problémát nem okoz…elleenben pl a rabszolgatartás intézményével, vagy a homoszexuális aberrációk térnyerésével.
Úgy vélem, nem az a bűn ha valaki így érez, hanem az ha megéli!
Lényeges különbség!
Dühöt is elfolytjuk, nem másra zúdítjuk, mégha nehéz is!
Az emberi kapcsolatok, értékek elvesztek. Ezért sokan ilyen illúziókba menekülnek, hiszen az újdonság varázsa…eközben nem veszik észre, hkgy semmivel nem jobb, sőt!
Egy heteronormatív kapcsolat minden téren magasabbszintű, megfelelő partnerrel! Hiába, ha van egy rossz tapasztalata x illetővel, míg y van…attól y sosem fog kiteljesedni, teljes egészében. Az élet homofób, én sem lehetek más💁És ez nem divat kérdése, hanem a létezésé!
Leirtad hogy homofob vagy. Akkor mit keresel itt? Élvezed hogy embereket sértegethetsz? Neharagudj én sértésnek veszem mert ne hasonlitson engem senki sem egy éllatokkal fajtalankodo elmebeteghez csak azért mert ilyennek születtem és mindenféle rossz szándék és fájdalom okozása nélkül megéltem a vágyaim valakivel akinugyan erre vágyott.
Ha ennyire zavar ez téged, akkor mért jössz ide? Senki sem hívott.
Ez olyan mintha valaki akinek pokiszonya van direk a wikipédia pokokkal kapcsolatos oldalait olvasgatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!