Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akkor most biszex nő lennék vagy sem?
Az az igazság, hogy eddig csak férfiakkal volt kapcsolatom. Mind romantikus mind szexuális téren. Viszont előfordult már, hogy 3asban a lányt is simogattam, ujjaztam, megcsókoltam. Sosem taszított a női test, viszont nem is éreztem azt eddig, h kifejezetten vonzana. Mármint jó érzés volt meg izgalmas, de nem tudom talán más mint egy pasival.
Viszont sokszor ittas állapotban inkább nőkre 'nyomultam' rá, persze olyankor általában max csókig jutottunk. De ebben a hetero csajok is benne vannak sokszor, mert 'menő' vagy mert tetszik a pasiknak, odavonzza a figyelmüket.
Egy hónapja regisztráltam Tiktokra, ahol több leszbikus ember/pár videóit is automatikusan bedobta nekem és 1-1 lány valahogy furán megmozgatott, annyira kedves, jó kedvű, cuki, nyitott személyiségnek tűntek, valahogy elgondolkoztam tudnék-e lánnyal lenni, milyen lenne stb
Pl nem tudom ismeritek e (mondjuk ő szerintem leszbikus, nem bi + külföldi is) @_ambereileen -t. Annyira gyönyörű, nekem ő A NŐ🙌🏼 és a videóiból az látszik hogy nagyon cuki és normális is. A párja is érdekes forma, nagyon jók együtt. És mikor láttam a videóikat valami fura érzés kapott el hogy tudnék e vele lenni stb.
Szerintetek ezek alapján biszex lehetek? Vagy hetero vagyok csak nyitott típus? Egyáltalán mégis honnan kéne ezt tudnom, mit kéne érezzek?
Azt még leírnám h én külsőre nőies típus vagyok, úgy is öltözködöm, de személyiségben elég pasis gondolkodásom van, emiatt kevés nővel jövök ki úgy igazán jól, mert nem szeretek a sminkekről, bulikázásról, drámáról beszélni meg játszmákat szövögetni. Mindig inkább fiú barataim voltak.
Így még annyi esélyt se látok arra, hogy egy lánnyal legyen kapcsolatom.
Melleseg rég nem vagyok már tini, lassan 30 leszek. Létezik hogy valaki ilyen idősen változzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!