Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval már gondolkozok rajta egy ideje, hogy biszexnek számítok-e (lány vagyok). Egy barátom volt eddig, akivel kb fél évig voltam együtt. Tavaly megismertem egy lányt, akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, és a kinézete is ahw. Beállítottam háttérképnek is. Nála éreztem azt, hogy beleszerettem egy lányba. Alapvetően tetszik a női test, és fel is tud izgatni szerintem. Viszont nem annyira tudom elképzelni magamat egy lányos kapcsolatba. Nem tudom, lehet csak félek tőle.

2021. febr. 17. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát elképzelhető, mert én pl. heteró fiú lévén soha nem tudnék úgy tekinteni egy másik fiúra, hogy húú de bejön a teste, meg hogy beállítanám háttérképnek, meg beleszerettem stb. Engem a saját nemem minden szempontból CSAK taszít, a barátságnál többre soha nem tudnék még csak gondolni se egy fiú esetében se.
2021. febr. 17. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehetsz. Én pont fordítva vagyok vele, vagyis, hogy egy lányos kapcsolatban sokkal jobban önmagam tudnék lenni és így elképzelve jobban élvezném. Jobban megértenénk egymást és mindent is lehetne együtt csinálni (nem azt mondom, hogy folyton együtt lenni, csak egy lánnyal lehet mondjuk együtt csajos filmeket nézni vagy ruhákat vásárolni, pasiknál ez ritka). És én pont a vonzódást nem tudom teljesen elképzelni, barátom már volt de igazából hozzá sem vonzódtam úgy igazán, és így elképzelve lánynál sem tudom de nem hinném hogy aszex lennék, szóval simán lehet hogy egy lánnyal működne, már én se tudom :D

Igazából csak annyit tudok tanácsolni, hogy majd ha lesz esélyed akkor kezdeményezz lányoknál is és derítsd ki magadnak ;) (én is ezt csinálnám ha lenne bárki :/)

17/L

2021. febr. 17. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben jártam. Szerintem lehet benned bi hajlam :)

23/L

2021. febr. 17. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minimum bi.
2021. febr. 17. 16:41
 5/5 anonim válasza:
92%
Engem azért csak érdekelne a korod, ha szabad tudni. Mármint, az írásmódod alapján elég fiatalnak tűnsz. Ez esetben az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem vagy bi. Ezt úgy értem, hogy a legtöbb lány átesik a "úristen nekem most tetszenek a lányok?" időszakon, főleg mostanában. Megfigyelések alapján, ha úgy 19-20 éves korodra nem vagy biztos, hogy biszexuális vagy ("fel is tud izgatni SZERINTEM"), akkor csak kíváncsi vagy. Most úgy érzed vonzódsz hozzá, hiszen nem volt még úgy szerencséd a fiúkkal, vagy éppen csak nem találtad meg a "type-od", vagy akár az hogy ilyen közel álltok az annyira sokat jelent neked hogy félre érted Önön magad. Bár természetesen nem tudom, hogy mi a helyzet veled, ennyiből nem is tudható, szóval ez most nem ilyen írd és mond dolog, hogy biztos így van. Csak mondom, hogy ez is egy eshetőség. 😁
2021. febr. 17. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!