Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? (többi lent)
Szerintem az lehetsz. Én pont fordítva vagyok vele, vagyis, hogy egy lányos kapcsolatban sokkal jobban önmagam tudnék lenni és így elképzelve jobban élvezném. Jobban megértenénk egymást és mindent is lehetne együtt csinálni (nem azt mondom, hogy folyton együtt lenni, csak egy lánnyal lehet mondjuk együtt csajos filmeket nézni vagy ruhákat vásárolni, pasiknál ez ritka). És én pont a vonzódást nem tudom teljesen elképzelni, barátom már volt de igazából hozzá sem vonzódtam úgy igazán, és így elképzelve lánynál sem tudom de nem hinném hogy aszex lennék, szóval simán lehet hogy egy lánnyal működne, már én se tudom :D
Igazából csak annyit tudok tanácsolni, hogy majd ha lesz esélyed akkor kezdeményezz lányoknál is és derítsd ki magadnak ;) (én is ezt csinálnám ha lenne bárki :/)
17/L
Én is hasonló cipőben jártam. Szerintem lehet benned bi hajlam :)
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!