Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el hogy biszexuális vagyok?(többi lent)
Nem kell elmondani! Vagy inkább nem tanácsos!
Amennyiben nem szeretnél haragot, ellentéteket gerjeszteni, ne tedd! Létezik a kegyes hazugság, ill. az igazság elhallgatása.
Nem írtad, hány éves vagy. De, idővel kitudsz alakítani egy saját éltet, lehetőleg távol a rokonságtól.
Én magam is biszex vagyok. Mindig törekedtem, barátnőm is legyen az. Előnyben részesítettem a bi csajokat a heterókkal szemben. Nem kell titkolózni, lehetünk önmagunk.
Alapvetően nem feltétlenül kell tönkre tenni a saját életünket, nem a családunkkal kell felvenni az LMBTQ harcot. Már az is elég, ha elfogadók vagyunk, gyermekeinket is erre neveljük. Az intimélet elsősorban magánügy!
Természetesen, felháborító, hogy a hatalommal rendelkezők politikát csinálnak ebből (is)! Amikor pedig ellenséggé kiáltják ki, összemossák a pedofíliával az LMBTQ embereket, az vérlázító! De ezt nem otthon kell lejátszani! Mérlegelni kell, mit nyersz, mit veszítesz, ha felvállalod és harcba szállsz a rokonsággal!
(Szerintem, bőven elég, ha azt tudatosítod anyukádban, hogy a jelenlegi orbán kormány egy hazug, maffiakormány, akinek minden mozgatórugója a pénz. Számukra minden más csupán médiatéma, amivel el lehet terelni a lakosság figyelmét a gazdagodásukról, a közpénzlopásról. Odavetett gumicsont, amin marakodhatnak az emberek. Hol internetadó, hol LMBTQ, hol Soros, hol Gyurcsány, hol a migránsok, vagy akár a pomogácsok. (ha utóbbit nem ismered, olvasd el: Négyszögletű Kerek Erdő Lázár Ervin)
Rodolfo mester jut eszembe: Nézzék a kezemet, mert csalok! Amíg egyikkel titokban trükközik, addig a másikat mutogatja a nézőknek.
49F (biszex, akinek neje is biszex)
Sehogy.
Tudod, ez olyan dolog, hogy deriválni sem akarok megtanítani egy olyat, aki szerint a szorzás meg az összeadás ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!