Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol tudok alkalmi kapcsolathoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Estel.19 kérdése:

Hol tudok alkalmi kapcsolathoz hölgyet találni?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és nő. Végig turtam az internet bugyrait (google a barátom). De a nők valahogy nem vevők alkalmi kalandokra. 1-2 alkalommal szeretném élvezni egy hölgy társaságát, szexuális értelemben. Borsod megyében, ha valakit ugyancsak érdekelne a dolog. :D

2021. júl. 20. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tinder, goldengate
2021. júl. 20. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, a neten történő kereséshez végtelen türelem kell, kamusokba és párokba fogsz belefutni akik nőt keresnek harmadiknak, minden 200 "jelentkezőből" lesz kb. egy valódi nő aki kétszemélyes játékot keres. BAZ megyében nem'tom, de Bp-n ha alkalmi, kötetlen kalandot keresel akkor a legegyszerűbb ha lemész egy swingerbe.
2021. júl. 20. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
AdultPixie
2021. júl. 20. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezzel küzdök, pedig Pesten élek. Bár én 39 éves vagyok és hetero kapcsolatban élek. Ezek mind nehezítik a keresgélést, de nem adom fel. Nem akarok úgy elpatkolni, hogy ne próbáljam ki legalább életemben 1x..
2021. júl. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!