Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ! Ki hogy keres partnert ? ( fiút vagy párt ) Kinek milyen tapasztalatai vannak ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 07:52
1/9 anonim válasza:
Romeóra fel, beírom a leírásomba, hogy helyes vagyok, magas és aktív és hogy első üzenetben cserélhetünk képet (ha paraméterei alapján bejön a másik). Aztán nézem, hogy nekem kik nézték meg a profilom illetve én is böngészek a nekem vonzó kereséseknél, hogy kire lehetne írni.
2/9 anonim válasza:
Planetromeo, de lesújtóak eddig a tapasztalataim a rengeteg kamus, csúnya ember, drogos, fél várossal már szexelt, reggel regisztrált este már törli magát alak miatt. A kommunikációt meg el is lehet felejteni...
3/9 anonim válasza:
1. vagyok. Én Szegeden élek és gyakorlatilag 1-2 nap alatt szoktam tudni partnert találni, amikor felmegyek az oldalra. De helyes, értelmes srácot is. 25 vagyok, 18-24 évesek közt keresek.
4/9 anonim válasza:
Én a 2-es:
Szegeden jobb a helyzet, meg szinte bárhol, de Pécsett... Katasztrófa az oldalon lévők nagy többsége.
5/9 Busman1978 válasza:
Planetromeo Szombathelyen egy vicc.
90%-a maga sem tudja mit akar (18-30), a 40 felettiek többsége írástudatlan, akaratos.
Közel 30 üzenetváltás, 3 találkozna, majd az utsó pillanatban lemondja/eltűnik. Páran csak pár hétre aktívak, aztán inaktívak hetekig/hónapokig.
További néhány indok nélkül bannol a napok óta tartó diskurzus közben.
Ehhez képest Zala és Veszprém megyékből nagyobb arányban volt értelmes figura, igaz velük találka nem nagyon volt beszédtéma. Ha vasi vagy, ennek szellemében regisztrálj oda.
6/9 anonim válasza:
Én vas megyében keresek 23f
20-28 között
7/9 anonim válasza:
Néhány napja keresek partnert, szimpatikusak az itteni melegek, biszexek eddig (norálisan lehet kommunikálni velük, ritka kivételtől eltekintve). Csak ugye a térbeli táv a gond, ez van. Majd találok valakit. Káros szenvdélyektől mentes férfi vagyok, vékony, uni, igényeztetetés, és ha valakivel sikerül találkára menni, nem hátrálok meg. Ha korrekt az illető.
8/9 anonim válasza:
*igényegyeztetés. Ja és gyms megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!