Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy ha valakinek tiniként nincs kapcsolata, nem szexelt, nincs tapasztalata a kapcsolat kialakításában, akkor később jóval nehezebb, szinte lehetetelen párt találnia?
Szerintem ez fordítva van. Ha valaki elkönyveli magát szerethetetlen incel örök magányosnak, azt a potenciális partnerek is megézik.
Minnél inkább besavanyodsz, megutálod a nőket, összeesküvés elméleteket meg komplexusokat gyártassz, annál kevésbé leszel vonzó a csajoknak.
Azok a pasik sikeresebbek a nőknél akik nem misztifikálják túl a dolgot, nem gondolják hogy a csajok valami idegen állatfaj, van önbecsülésük és adnak magukra.
Sokan nem randiznak mert éppen az életükben máshol van a fókusz, pl iskola, munka, család. Nincs ebben semmi.
Én is 22 évesen voltam először nővel, most vagyok 30 és pár hónapja kértem meg álmaim nőjének a kezét.
Inkább valamiféle kiégettséget lehet összeszedni a túlzásba vitt ismerkedéstől és entyempentyemtől.
A tartós tiniszerelmek, amik például kitartanak néhány évig meg nem jelent behozhatatlan előnyt, hiszen szeretni mindenki tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!