Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi köze van a kedvességnek, aranyosságnak és a jófejségnek egy alkalmi kapcsolat kialakításához?
Nem mindenkinek jön be, ha egy önző- tapló - barom liheg felette.
(Nem alkalmizom.De szerintem ez az oka.)
Most képzeld magad a csaj helyében (ha nem vagy csaj, akkor csak annyit, hogy a lányoknak a személyiség sokkal fontosabb mint egy pasinak)
Szóval tetszik egy pasi, elfantáziálsz vele, fejedben már egy egész egyéniséget adtál neki és amikor kinyitja a száját, rájössz, hogy egy büdös tapló, akit a lehető legjobban el akarsz kerülni. Szerinted olyankor neked be fog nedvesedni a puncid és úgy leszel, hogy "jajj de jó lenne, hogy ez a bunkó tapló engem magáévá tegyen és rajtam élvezkedjen"?
Na ezért!
A lányt a legkönnyebben akkor fogod meg, ha humoros vagy és meg tudod nevettetni. Legyen alkalmi, legyen hosszú távú.
tuskó ként nehezen kapsz alkalmit is.
max kotta részeget ahoz meg ki akar hozzányúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!