Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki kreatív tud nekem ebbe segíteni?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert kifogytam az ötletekből.
Amit tudni kell: én és a párom ha nem tudunk együtt lenni, akkor facebookon vagy más platformon szoktunk 'huncutkodni'.
A lényeg, hogy én kitalálok neki feladatokat, és ő ezeket vidire véve, kép formájában tanúsítja, hogy megcsinálta.
Szerencsémre ő is nagyon perverz, imádja ezeket csinálni és teljesíteni nekem.
Amik eddig feladati voltak: farka veretése, akár különböző helyeken(szabadba, buszon, haverja házában stb.), ott maradt bugyimba élvezése és az egy napig hordása, boxerbe élvezés, és azt ge"isen hordása.
Neki tetszenek a bdsm dolgok is, viszont ilyen jellegű dolgokat még nem csináltunk, segédeszközök hiánya miatt.
Akinek lennének még jó ötletei amit megcsináltathatnék vele, azt nagyon megköszönném. Ne tartsatok magatokban semmit sem ;)
Köszönöm, ha tudtok segíteni nekem!
-23

#7 lehet róla szó ;)
Ha netán van még ilyen, jöhet bőven :P
Próbálom őt is faggatni, hogy ha van ötlete neki is, nyugodtan mondja, mert mégjobban izgat engem is, ha neki meg nagyon bejön.
Nem igazán akar mondani semmit..

Találkozzunk és vedd be a péniszem a szádba - de csak ennyi - és küldj neki egy fotót.
Jó vastag vagyok, biztos megalázónak fogja érezni.. és lehet emiatt izgatja majd:)

"Amerikai pite": verje ki egy pohárba, olyanba, amiből van még legalább 3 darab, azokba vizet öntsön, majd csukott szemmel keverje össze az asztalon ezeket a poharakat úgy, hogy ne tudja végül, melyikben volt a g3cije. Csukott szemmel tegyen a poharakra egy konyharuhát. Utána amikor hideg ételt eszik, olyat, ami szósszal leönthető -vagy főzött valamit-, csukott szemmel a kendő alól vegyen ki egy poharat, öntse a főztjére / hideg élelemre, és kóstolja meg. Addig öntse a poharakat, míg rá nem jött, melyikben volt a g3ci.
Másik lehetséges feladat: játsszon kutyásat. Verje ki magának egy kistányérba, majd négykézláb közlekedve, mint egy kutyus, apránként szabad csak kinyalnia a "kutyatálból".
Látjosabb: gyertya állásban verje a nedűjét a saját arcára, máskor a szájába.

Leszólíthat embereket az utcán, komoly arccal, ami egyfajta pszichológiai kísárletnek is jó. Persze beszéljétek meg a határokat, például ha egyikőtök féltékeny volna valamire, azt mellőzhetitek. A leszólítás módja az volna, hogy komoly arccal (látszólag nem veszélyes fickóktól) pasikat megkérdezne, hogy "Uram, egy alternatív hír újságnak cikket készítünk, név nélkül, anoním, a megszólított emberek kapcsán statisztikai célból, hogy ki homofób és ki nem. Ön mit gondold a homoszexuálisokról?"
Ha fél ettől, akkor eljátszhatja úgy, hogy avval kezdi a riportokat, hogy ő egy hetero.
Lehet variálni. Kérdés lehet az is, a nők miért élvezik az orális szexet Maga szerint? Ugyanazon riport alanytól váratlanul megkérdezni: és ha egy meleg férfi elégít ki szájjal valakit?
Nyilván előtte meg kell kérdezni a riport alanyokat, hogy hajlandóak-e videofelvételen szerepelni, és ha nem, akkor tilos közölni.
A feladat célja, hogy találjon legalább egy random férfit az utcán, aki vállaja haverod nyílt videofelvételével a riportot. Szerintem ez korrekt, a riport alany hozzájárulását előzetesen kérni kellene.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!