Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki kreatív tud nekem ebbe segíteni?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert kifogytam az ötletekből.
Amit tudni kell: én és a párom ha nem tudunk együtt lenni, akkor facebookon vagy más platformon szoktunk 'huncutkodni'.
A lényeg, hogy én kitalálok neki feladatokat, és ő ezeket vidire véve, kép formájában tanúsítja, hogy megcsinálta.
Szerencsémre ő is nagyon perverz, imádja ezeket csinálni és teljesíteni nekem.
Amik eddig feladati voltak: farka veretése, akár különböző helyeken(szabadba, buszon, haverja házában stb.), ott maradt bugyimba élvezése és az egy napig hordása, boxerbe élvezés, és azt ge"isen hordása.
Neki tetszenek a bdsm dolgok is, viszont ilyen jellegű dolgokat még nem csináltunk, segédeszközök hiánya miatt.
Akinek lennének még jó ötletei amit megcsináltathatnék vele, azt nagyon megköszönném. Ne tartsatok magatokban semmit sem ;)
Köszönöm, ha tudtok segíteni nekem!
-23

Análról már volt szó, hogy kipróbálná azt is, de végül sose volt még.
Viszont olyan volt, hogy nem hagytam neki addig, míg haza nem érek pl suliból, munkából. És mindig betartotta eddig.
#2 köszi, de ezt nem :D

Ha BDSM is érdekel, akkor van egy csomó monden, amit ház körül lévő dolgokkal ki tudtok próbálni. Adok pár tippet :D
Ruha vagy iratcsipeszekkel például egész jól el lehet játszani, meg be lehet szerezni csomó féle erősségben. Mond neki, hogy csiptesse a bimbójára, zacsijára, fitymájára, farkára X időre. Vagy mondjuk addig, míg el nem sikerül mennie. Sőt, ha az már megy neki, akkor kéz nélkül.
Aztán a másik klasszikus BDSM szerszám a gyertyaviasz. Bárhol be lehet szerezni, azok a fehér háztartási gyertyák a legjobbak, azok nem okoznak sérülést. Minél vékonyabb a gyertya annál jobban fáj. Azt is lehet a fenti területekre alkalmazni.
Mondhatod neki, hogy szerezzen egy vonalzót vagy valami hasonló rugalmas cuccot, állítsa fel a farkát, és üsse addig a makkját, amíg le nem lankad újra, közben te meg mutathatsz neki izgató dolgokat magadról. Esetleg a golyóit is kezelésbe veheti, szorítsa kézzel, ütögesse kicsit tenyérrel, vagy ököllel. Esetleg egy kanállal, kis lendületet adva.
Kenje be fogkrémmel, és azt használva síkosítónak azzal verje ki. garantáltan élmény lesz. Vagy esetleg szerezzen pár csalánlevelet, és azzal. Arra is sokan esküsznek.
#5 jó sok beteg dolgot talál akkor nálunk :D váljon egészségére
#6 hát neki ez tetszik, ha így irányítom, megmondom neki mit, hogyan stb.
Análra megpróbálhatom, de ha nem szeretné mégsem, akkor Mind1 az egész

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!