Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexként mindkét nemet megnézitek pl. az utcán és főleg a strandon?
Figyelt kérdés
Ha mindkét nemnél vannak vonzó egyedek akkor elég gyakran nézelődhet egy bi, főleg a strandon. Vagy nálatok ez hogy van? Mindkét nemet fűrkészitek?
(Nemeteket légyszi írjátok oda)
2021. júl. 8. 14:57
11/20 anonim válasza:
Igen, csajokat és srácokat is nézem, utóbbiakat talán gyakrabban.
Bi férfi vagyok.
13/20 anonim válasza:
Na most nálam a biszexualitás kicsit hasonlóan működik mint 4 és 6 esetében. Mindkét nemhez tudok vonzódni, de férfiak terén elég ritka, ami az esetem, illetve elég "különc".
Úgyhogy, bár tudnak tetszeni pasik is, jobban vonzódok a lányokhoz, érzelmileg és fizikailag is, ezért inkább őket szoktam nézni.
24/L
14/20 anonim válasza:
13., hogyan működhet az ember szexualitása úgy mint a villamosé (4-6)?
15/20 anonim válasza:
14 Ez amúgy nekem is átvillant az agyamon, miközben írtam a választ :D
16/20 sandrisbp válasza:
Mindkettőt megnézem.... a pasikat jobban :). Nős bi pasi vagyok - és a pasikkal jobb a szex nekem.
17/20 anonim válasza:
13. A 4-6-os átvillant az agyadon, ÚÚÚÚ az fájhatott, de hát miért a villamos sínen kell a választ írni.
19/20 anonim válasza:
Nekem is van barátom, a fiúk nagyrésze nem jön be nekem. Egyébként is válogatós vagyok. Lányok esetében is, de ott szívesebben nézelődök. 17l
20/20 anonim válasza:
Nőként inkább a nőket nézem. A pasim (akinek volt már szexuális kapcsolata ffival) mindkét nemet ugyanúgy stíröli. Szerintem ez teljesen változó, embere válogatja.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!