Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen biszexként élni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen biszexként élni?

Figyelt kérdés

Eddig mindig egyértelmű volt számomra, hogy hetero vagyok. Egyszer csak kíváncsiságból gondoltam fiúra maszti közben, és nem találtam undorítónak, sőt izgatott is kicsit. Érzelmileg egyáltalán nem vonzódom a saját nememhez. Középiskola járok, fiú vagyok és ha megkene mondani akkor 85-90% hetero vagyok.

A kérdésem az, hogy milyen így élni?

Ha lesz egy családom, feleségem és akkor jön rám a férfiak iránti vágy akkor mi van?

köszi a válaszokat

2021. máj. 11. 21:15
 1/9 anonim válasza:
15%
Ha gondold privátban leírom holnap.
2021. máj. 11. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Milyen? Nem gondolom, hogy emiatt másabb lenne az életem.
2021. máj. 11. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Követem.
2021. máj. 11. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Baromi nehéz elfogadni.

Engem csak kisebb dolgok izgatnak fiúkkal,de még magam előtt is gáznak érzem.

Viszont ami izgat azt ki kell próbálni,egyszer élünk.

Ha család van,uhyanúgy lesznek vágyak csak kérdés hogy meg tudod-e tenni hogy "megcsalod" a párodat fiúval,ez újabb lelki teher.

2021. máj. 12. 04:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából főként nők, tehát max évente van egy két nap amikor kívánom, de én még azt is eltudom képzelni hogy az egészet bemeselem magamnak. Tehát inkább 95%ban hetero vagyok.
2021. máj. 12. 07:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval azért az 5%ért nem hagynék ott senkit
2021. máj. 12. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nehéz elfogadni és nehéz vele együtt élni is
2021. máj. 12. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint heterokent
2021. máj. 12. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
semmi 30 vagyok, van feleségem, gyerekeim akiket szeretek, de vannak időszakok amikor fiúkat akarok, senki nem tudja, nem is mondom el soha senkinek, nem dugok és engem sem dugnak csak szopatok és pénisz masszázsat csinálok, nem tudom meg magyarázni az okát, de időnként nekem kell ez...de ettől eltekintve ugyan úgy élek mint bármelyik heteró.
2021. máj. 22. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!