Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az,hogy biszexként csak a saját nemem képviseőivel tudtok elképzelni tartós kapcsolatot?
Más is van így ezzel?
F
Én is hasonlóan vagyok, mint írtad
Én olyanokat ismerek, akik ellenkező neműekkel vannak kapcsolatban, miközben az azonos neműeket rendszeresen "kipróbálják".:D
Szerintem egyébként a legtöbbnek felesége lesz, mert társadalmilag elítélendő a homoszexualitás és amíg nem kell felvállalni, titokban csinálják, ha csinálják egyáltalán.
Kinsey skála... aki a hetero oldalon van inkább az csak "kirándul" időnként a saját neme területén szexuálisan, aki jobban a saját oldalán az tartós kapcsolatot is inkább a saját nemével képzel el.
A többség egyébként az előbbi, csak kirándulásokat tesz a biszexualitás világában, de alapvetően érzelmileg az ellenkező nemhez vonzódik.
Az a kérdés, hogy szexkapcsolatra, barátság extrákra, vagy szó szerinti tartós párkapcsolatra gondolsz.
Mert mind más és más !
ha van itt ilyen ,aki szintén így áll ehhez,mint a kérdező, akkor azzal szívesen ismerkednék - barátkoznék:)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!