Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex férfiak nagy része...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex férfiak nagy része miért nem tud érzelmileg saját neműekhez vonzódni vagy miért mondják ezt?

Figyelt kérdés
Egy heteró férfi számára evidens, hogy nővel lesz kapcsolatba, egy meleg számára ugyanez férfivel. Mármint ha már elfogadta magát. Bi férfiak nagy része meg azt állítja, hogy csak nővel tud szerelmet elképzelni. Miért?

2020. máj. 27. 15:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

mert nagy részük heteroromantikus

nehéz olyan bí srácot találni, aki homoromantikus lenne

2020. máj. 27. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Volt egy háromgyerekes apa,akivel párszor találkozgattam.Érzéki,rendes srác volt , aztán egy szép napon elém állt és azt mondta, belém is szerelmes, nemcsak a feleségébe.

Én elvált voltam,de úgy éreztem, hogy érzelmileg nem billenthetem ki, vagy nem zavarhatom meg. Véget vetetettem a találkozásoknak, de olyan értelmes és kedves embert azóta sem ismerhettem meg, mint ő volt.

2020. máj. 27. 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
van ilyen én is majdnem elhagytam a családom a fiu miatt
2020. máj. 27. 16:30
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es! Szerintem baklövés volt "kidobni". Attól még szeretheti a feleségét. Szerintem nincs olyan, hogy egyszerre csak egy személybe lehet az ember szerelmes.

Hallottam már ilyet, hogy valaki keresztorientált, de szerintem nem feltétlen létezik ilyen, csak ezt mondják. Ha valakit szexuálisan kívánsz, emberileg is egy hullámhosszon vagytok, vonzódtok egymáshoz, akkor nincs olyan, hogy érzelmileg nem tudsz hozzá vonzódni.

Nyilván nem valószínű, hogy fel fog vállalni egy homoszexuális kapcsolatot, ha a társadalom kirekesztő, meg gyereket akar stb.. De szerintem csak azért mondják ezt, hogy ne kelljen felvállalni.. Aki nyíltan vállalja, az nem mond ilyet, még ha nem is akar nyilvános kapcsolatban lenni pasival. Meg valamennyire úgy is gondolják, hogy a gyengeség jele ha két férfi szereti egymást. Én így látom. Nem mondom, hogy nem létezik olyan, hogy keresztorientált, de akkor a melegeknél és a heteroknál miért magától értetődő, hogy olyannal tud elképzelni szerelmet, akikhez szexuálisan vonzódik?

2020. máj. 27. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
6%
Nincs olyan hogy biszex, csak kíváncsi homár!
2020. máj. 27. 16:45
 6/15 A kérdező kommentje:
5-ös, ez nagy hülyeség szerintem.
2020. máj. 27. 16:47
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerre csam egy emberbe lehetsz szerelmes. Más a szeretet, és más a szerelem. Mert nagy rajtuk a társadalmi nyomás, ezért nyomja a legtöbb biszex titokban a dolgot.
2020. máj. 27. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg nem érdeklik fiuk őket .

Csak a derékon aluli dolgok,de sok esetben a dugás is ki van hagyva

2020. máj. 27. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs olyan hogy biszex, csak kíváncsi homár!"

Ezt magyarázd meg annak a biszex pasinak akivel már 3 éve titokban együtt vagyunk. :D

Olyan nincs, hogy kíváncsi hetero, ha lenne is, max kipróbálja, hogy milyen, azt el is felejti a dolgot, de éveken keresztül, hogy lehet valaki még olyanra kíváncsi, amit már rengetegszer csinált? :D

2020. máj. 28. 06:23
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon egyszerű. Mert szeretnék egy szép családot és szeretnék abban saját közös gyerekeket felnevelni egy nővel. Egyik nagy életcélom, hogy jó apa legyen egy boldog családban. Ehhez pedig mindenképpen egy nő kell. Biológia sajnos. Akárhogy élvezek egy másik férfi seggébe, abból nem lesz soha gyerek. (Megcsalni sem tervezem a feleségem se nővel, se férfival majd.)
2020. máj. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!