Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tartanak 3-4 talinál tovább a bi barátságok?
Figyelt kérdés
Vagy csak én tapasztalom?2021. júl. 4. 16:46
2/7 anonim válasza:
Attól függ mit értesz tali alatt.Szex?Vagy csak duma?
3/7 anonim válasza:
Nem csak Te tapasztalod ezt. A bi "barátságok" általában ilyenek.
4/7 anonim válasza:
Mert a legeslegtöbb férfi a szexuális változatosságra vágyik, vagyis nem csak egy partnerrel akar lenni főleg csak így "haverkodáskor" nem.
5/7 anonim válasza:
Nekem csak egy alkalom összejönne már....
6/7 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de attól még a legtöbb férfi ilyen, így érez, és ez az oka ennek, amit írtam.
7/7 anonim válasza:
Mert sokan megijednek maguktól,az esetleg feltámadó érzéseiktől.
Nem lehet kizárni az esetleges érzelmeket,és ettől sokan megijednek.
Eddig két ilyen esetem volt, egy 36 éves elsírta magát az első szeretkezés után, a másik pedig egy 38 éves többgyermekes apa volt,aki "lefagyott"..Eltűnt.
Mindkettő élvezte pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!