Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A netes, távoli barátságok...

A netes, távoli barátságok szerintetek örökké tartanak vagy előbb-utóbb kikopnak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 18:16
 1/9 anonim válasza:
Semmi nem tart örökké, főleg nem az internetes "barátságok".
2015. aug. 17. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt tapasztaltam én is
2015. aug. 17. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy nem kopnak ki akkor, ha karakterben mindketten passzolnak + ott vannak a szellemi értékek és közök témák a helyükön. Ezek a legfontosabbak.

A netes bármilyen kapcsolat feltételez egy bizony színtű érettséget is.

2015. aug. 17. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi 10 éve tartjuk neten a kapcsolatot a barátnőmmel , néha találkozunk. 4 éve kezdtünk el találkozgatni.
2015. aug. 17. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a net miatt lett vege. En lehiggadtam, o nalam 4 evvel idosebbkent is vad,kozonseges es ez nekem sok volt.a higienaja hianya is, meg a napi 20 karonkodo posztja. Nem mondtam neki, de valamiert lekopott. Mar fel se koszontott iden.
2015. aug. 17. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az a tapasztalatom, hogy igen, legtöbbször kikopnak. Voltak már hosszabb távú netes kapcsolataim is, de valahogy egy idő után eltávolodtunk egymástól, talán mert megváltoztunk. Meg nincs annyi közös téma, program amiről lehetne beszélgetni.
2015. aug. 17. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Tali nélkűl igen.
2015. aug. 19. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
A "hagyományos" barátságok is ritkán tartanak a sírig, szóval innentől szerintem egyértelmű a véleményem.
2015. aug. 20. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha egy internetes barátság többet ér mint a többi!:)
2018. jún. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!