A netes, távoli barátságok szerintetek örökké tartanak vagy előbb-utóbb kikopnak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 18:16
1/9 anonim válasza:
Semmi nem tart örökké, főleg nem az internetes "barátságok".
2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt tapasztaltam én is
2015. aug. 17. 18:41
3/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem kopnak ki akkor, ha karakterben mindketten passzolnak + ott vannak a szellemi értékek és közök témák a helyükön. Ezek a legfontosabbak.
A netes bármilyen kapcsolat feltételez egy bizony színtű érettséget is.
4/9 anonim válasza:
Mi 10 éve tartjuk neten a kapcsolatot a barátnőmmel , néha találkozunk. 4 éve kezdtünk el találkozgatni.
5/9 anonim válasza:
Nem a net miatt lett vege. En lehiggadtam, o nalam 4 evvel idosebbkent is vad,kozonseges es ez nekem sok volt.a higienaja hianya is, meg a napi 20 karonkodo posztja. Nem mondtam neki, de valamiert lekopott. Mar fel se koszontott iden.
6/9 anonim válasza:
Sajnos az a tapasztalatom, hogy igen, legtöbbször kikopnak. Voltak már hosszabb távú netes kapcsolataim is, de valahogy egy idő után eltávolodtunk egymástól, talán mert megváltoztunk. Meg nincs annyi közös téma, program amiről lehetne beszélgetni.
8/9 anonim válasza:
A "hagyományos" barátságok is ritkán tartanak a sírig, szóval innentől szerintem egyértelmű a véleményem.
9/9 anonim válasza:
Néha egy internetes barátság többet ér mint a többi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!