Hogyan oldjuk meg a talalkozast a tavoli baratnommel?
"mit tudnank csinalni egyitt ugy mintha itt lenne velem?"
- Semmit. Ha egyszer nincs itt, akkor nincs itt. Sosem lesz olyan a kapcsolat, főleg nem fiatal korban, mintha személyesen együtt tudnátok tőlteni időt.
De akkor is nektek kell tudni, mi érdekel titeket.
Szia
Én kb évente 2-3szor el kell menjek több időre a kedvesemtől, ilyenkor mindig virtuálisan vagyunk aktívak.
Lehet csinálni dolgokat, például mi együtt eszünk, videóval, sokszor ugyanazt.
Szoktunk együtt tv-t nézni is, ugyanazt a műsort, közben kacagunk, kommentálunk.Filmet is szoktunk nézni, közben megy a skype.
Sőt borozni is szoktunk együtt skypon.
Ilyesmiket lehet csinálni.
Így éljük túl a távolléteket:)
Az még lemaradt, hogy sokszor csak megy a skype, mindenki végzi a dolgát, mintha otthon lennénk, s ha eszünkbe jut valami megosztjuk.
S tényleg, nem érzem magam annyira egyedül
Használjátok ki a technika adta lehetőségeket. Nézzetek közösen filmet, ugyanazt, egymástól 300 km-re. Mi kell hozzá?
- egy közös film
A titok annyi, hogy a lejátszóprogramban egyszerre kell elindítani a filmet. A Skype segítségével beszélgethettek is. Érdemes fejhallgatóval nézni a filmet, mert így nem lesz visszhangos. Mondjuk ehhez előtte jól be is kell állítani az érzékenységet.
Én már néztem így filmet, nem teljesen adja vissza a közös filmezés érzetét, de jó volt együtt nevetni a poénokon meg hallgatni egymás vicces megjegyzéseit a szereplőkre, a jelenetekre.
És az nem megoldható,hogy 1-2 hétre mondjuk vmelyikőtök elutazik a másikhoz? Vagy közös nyaralás.
Skypeolás jó ötlet. Vagy ha Iphone-ontok van akkor Facetime.
Legjobb barátnőm kiment 2 hétre Spanyolországba és mi Facetime-on beszélgettünk :)
Vagy mikor bent lakott Pesten jó nincs messze,csak akkor volt mikor nem tudtuk megoldani a találkozót.Akkor is Facetime vagy skype ő pakolászott én is csináltam a dolgom közben ha eszünkbe jutott vmi akkor mondtuk stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!