Mit csinaljak a legjobb baratnommel?
Ket exemmel joban vagyunk mostanaban.
Az egyikkel (A) augusztus vegen kezdtem el ujra beszelgetni a masikkal (L) hete.
Szoba jott a legjobb baratnom.
A. azt mondta miutan szakitottunk ok joban voltak de miutan a baratnom ranyomult kb. Felajanlotta magat neki tobbet nem beszelt vele. Ez ket eve volt novemberben.
Aztan L is mondta hogy ra is ranyomult amikor talalkoztak. Ez volt iden januarban. A baratnom..mindket esetben ittas volt.
(+ szamtalanszor megcsaltak egymast a pasijaval. A pasija os ot meg o is a pasit. A faluban ahol elek eleg jo hire lett a csajnak)
Jah es amikor a januari eset tortent en ezt megtudtam ket hetre ra es megkerdeztem a baratnomet hogy is volt ez. Azt mondta a pasi mozdult ra de o lekoppintotta. Sajnos tudom milyen a baratnom ha ittas. Barkivel barhol.
Az a helyzet hogy holnap lesz a szulinapja.
Bennem mar nagyon gyulik a feszultseg foleg hogy a teljes igazsagot miszerint a baratnom a ludas tegnap elott tudtam meg. Szeretnem ezt holnap a baratnom tudtara adni. Ket kerdesem van: 1. Jo otlet e pont ekkor? 2. Ha igen hogy talaljam neki?
/nezzuk aut is hogy en mindent tudok rola o is rolam es 5 ev baratsagat arulta el/
Ti mit tennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!