Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátságok elhanyagolódnak,...

A barátságok elhanyagolódnak, megszűnnek, ha mindenki más egyetemre kerül?

Figyelt kérdés
Vagy megtartható, ha jó a barátság, és az új emberek mellé elférnek még a régiek is?
2015. máj. 3. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehezebb, de tartható. Nyilván a feleken múlik minden, arra van időd, amire szakítasz időt.
2015. máj. 3. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Saját példánkból kiindulva igenis megtartható ha a felek tesznek érte és akarják a barátságot,a miénk hálistennek nagyon szoros :)Mi is szanaszét kerültünk a barátnőimmel érettségi után. Ketten Pestre mentek, egy Debrecenbe, én Szegedre...ennek már 3 éve mégis semmit sem változott a barátságunk ha lehet csak még szorosabb lett mindennap beszélünk, igyekszünk többször összejönni valamelyik városban. Lettek persze mindannyiunknak új barátaik az egyetemen de azok valahogy mégsem olyan szorosak mint a mienk.
2015. máj. 3. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mindegyik fél akarja, akkor igen.

Nekem sajnos nem akarják. 5 éve váltunk el. Eddig szerintem párszor ha kerestek, mindig én kerestem őket. Nem vagyok rosszban velük, viszont valahogy nincs rá igényük.

Pedig aztán középiskolában még mennyire odáig voltak, hogy igen, majd tartani fogjuk a kapcsolatot. Aztán mi lett belőle.

Pont a napokban gondolkodtam arról, hogy lehet hanyagolni kellene az egészet.:/

2015. máj. 3. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében nem fogtok annyi minőségi időt együtt tölteni, mint régen, de tarthatónak tartható, ha mindkét félnek igénye van rá.
2015. máj. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!