Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfire lehet hatással más férfi - vonzalom alapján?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális férfi vagyok. Ma az uszodában közös sávban úsztam egy velem kb egyidős férfival. Olyan hatással volt rám, ahogy korábban csak néhány lány/nő:
Alig bírtam levenni róla a szememet, vonzónak találtam (pedig férfi!), ellenállhatatlannak és ellenállhatatlannak, annak ellenére, hogy nem volt kifejezetten jóképű, az alkata átlagos volt. Mégis volt benne valami, ami döbbenetes módon megfogott.
Az úszás után beszélgettünk - lehengerelt az intellektusa is. 35 múltam, mégis úgy éreztem magam, mint egy kamasz, pedig több kapcsolaton túl vagyok (hölgyekkel).
Volt hasonló tapasztalatotok heteroszexuális férfiként?
2021. júl. 3. 00:08
1/4 anonim válasza:
Nem mert ha lett volna nem mondanám magam heteronak.Te biszex vagy ha tetszik ha nem. A hetero azért hetero mert a gondolattól is elokádja magát hogy egy férfi hozzáérjrn úgy…..
2/4 anonim válasza:
Hát lehet alapból mindenki biszex csak még nem talált olyan nőt/férfit aki ennyire vonza.
3/4 anonim válasza:
Ez azért elég meredek.
Te biszex vagy, ez most már tuti.
4/4 anonim válasza:
velem elöfordult már nem is egyszer...én meleg vagyok,de az életem során párszor volt,hogy hetero fiu lett a haverom vagy barátom..és kedveltek,,semmi fentartásuk em volt..volt olyan ,egynél akinél éreztem,hogy estelg gondol rá milyen lehet velem..de nem mertunk rola beszélni..es volt olyan,hogy egy fiu akinek volt baratnöje egy buli alkalmával átölelt es azt mondta,ha meleg lenne engem választana..szoval igen,zerintem pá r heteroban van vonzalom,kiváncsiság,csak nem lépik át a küszöböt..ha átlépi akkor is kiváncsiságböl esetleg egyszer..ha többször is..az már biszex szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!