Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a vörös hajról? N
Arról a mèly, sötètebb 'vadócabb' vörösről, hullámos hajhoz, zöld szemhez
Kort/Nemet is lègyszi
Illetve mièrt tetszik/nem tetszik
En szemely szerint nem szeretem a voroset, de ha jol all, miert ne.. Van akinek bejon biztos..
FIU, 22
Nekem sem jönnek be a vörös hajú lányok.
30+F
Nekem tetszik. Ritka a szép vörös lány, ezért kicsit különlegesebb. Ha még szeplős is, elolvadok. :)
35f
A sötétebb vörös nekem kevésbé tetszik, de ismertem két varázslatosan szép vörös hajú lányt. Az egyiknek a haja inkább olyan aranyba hajló vörös volt, nagyon dús, hosszú, sehol egy törött hajszál, ehhez porcelán tökéletességű bőr és macskás zöld szemek, nagyon jó alak. Az egyik legszebb lány volt, akit valaha láttam.
Később meghízott X gyerek után, de maradt a jó nő kategória.
A másik egy kislány volt átlagos arccal, de a 4-5 évesek utánozhatatlan bájával. A haja neki répásabb volt, a bőre is szeplős volt kicsit. De mindenhol kiragyogott a többi gyerek közül. Felnőtt korára viszont hátrányára változott, ő nem lett igazán szép.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!