Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Rákérdezzek közvetlenül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek közvetlenül a szándékaira? Vagy ciki ha félreértettem a közeledését?

Figyelt kérdés

45 éves elvált férfi vagyok aki eddig csak eljátszott a gondolattal, hogy jó lenne kipróbálni a férfiszexet, de soha nem tettem lépéseket azért, hogy ez megvalósuljon. Az elmúlt hetekben az edzőteremben és az öltözőjében is többször barátságosan, néha kihívóan beszélgetett velem egy 65 éves, kimondottan sportos fickó. Szimpatikus is a tag, de nős. Többször a külsőmet, ruháimat is dícsérte, tusfürdőt kért tőlem kölcsön amikor a mellette lévő nyitott fülkében zuhanyoztam, meztelenül állt előttem az öltözőben és úgy beszélgetett velem, meg ilyesmik.

Szerintetek rákérdezzek, hogy pontosan mik a szándékai, vagy az ciki lenne, ha kiderülne hogy csak én értettem félre a közeledését?

2021. júl. 1. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

A kihívó beszéd alatt nem tudom mit értesz, de azt leszámítva, én a többit simán megtenném egy másik nővel mindenféle hátsó szándék nélkül. Pont mert úgy gondolnám, hogy megtehetem, hisz heterókként nincs bennük semmi. Jó, nem ácsorgok meztelenül előtte, de simán mutatkozok, nem számít ha meglát.

Tehát vigyázz, nehogy csak te gondolj bele többet a szituba.

Aztán lehet a férfiagy máshogy működik..

2021. júl. 1. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre talán azt próbáld meg kipuhatolni, hogy miképp viszonyul a mássághoz. Rögtön letámadni nem lenne a legszerencsésebb. Ha elfogadó, akkor léphetsz tovább, hogy te is biszex vagy, és tetszik neked.
2021. júl. 1. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg hogy mossa meg a hátad. Azonnal kiderül... Ha félrértetted se gond,nem kerülsz kellemetlen helyzetbe. Mond,h dokihoz mész és nem akarsz izzadt lenni.
2021. júl. 1. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hat beszélgess vele még,esetleg szaunazzatok es irányitsd a témat a szexre ..aztan megtududod..irj pv ha sikerült valami,kiváncsi vagyok
2021. júl. 1. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!