Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiúnak ciki ha kicsit meghájasodott a pocakja?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 11:13
1/12 anonim válasza:
Attól függ. Szerintem egy kis pocak szexi
2/12 anonim válasza:
Nem ciki, de add le😉 Sima ügy, csak figyelni kell a kajára! 😄
3/12 anonim válasza:
Nyugi karantén van, a legtöbb ember itthon ül, mindenki szed fel manapság😂😂 thanks covid
4/12 anonim válasza:
Aki a kockás hast szereti annak ciki, normális embernek meg nem.
5/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, én is felvettem, cikinek érzem. A csajoknak se tetszem így.
6/12 anonim válasza:
18 évesen korai. Most még tudsz tenni ellene. Sport, étkezés stb. Később csak rosszabb lesz ha nem figyelsz oda.
7/12 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire. Jelen körülmények között bárkivel megesik.
8/12 anonim válasza:
Mennyire? Hány kiló vagy, milyen magas?
9/12 qkker1 válasza:
Vonaton is párnázott az első osztály!
10/12 anonim válasza:
Hát 18 évesen nem túl előnyös!Próbálj fogyni!!Mozogj sportolj sokat és ne zabálj.A Te korodban és még jó sok évig nem az evésnek kell a legnagyobb élvezetet adnia.
Nincs rondább mint egy teleszart zokninak kinéző fiatal srác - csak egy elhízott fiatal csaj 40 - 50 kg szín picsával!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!