Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha vki bisex?
Figyelt kérdés
Bisex vok de sajnos felesegem nem enged pasival es igy rosz! Szerintetek ciki ha vki bisex?2021. máj. 2. 06:37
2/9 anonim válasza:
Nem,de ha valaki felnőtt létére úgy ír mint te,az nagyon ciki
3/9 anonim válasza:
Nem ciki, de én sem engedném h megcsalj egy férfival!
Ha csak nem nyitott házasságban éltek..
4/9 anonim válasza:
Én is bi vagyok,eddig egy barátnőm tudta,de ő engedte,hogy néha fiúval is csináljam.A többinek nem is mertem elmondani,mert nem voltak nyitottak,ez a beszélgetések alapján kiderült.Nem ciki,csak nem mindenki nyitott rá.
6/9 anonim válasza:
Akkor csináld úgy, hogy a nejed ne tudja meg.
Nagyon sokan így működnek, fiataltól idősig.
Ha nem megy, akkor sajnos tűrni kell a lelki gondot.
Nem is hinnéd, mennyi nős férfi szexel férfiakkal.
7/9 anonim válasza:
Nem ciki biszexnek lenni, ez van. Ha a párod tudta nélkül megcsalod, az már inkább ciki.
8/9 anonim válasza:
A megcsalás az gáz! A nemi identitás nem az.
9/9 anonim válasza:
Nem ciki.
En is az vagyok de nem kurtolom vilagga.
Anmyi hogy egyedulallo vagyok.
Hala istennek.😁
Nem kell paraznom h mit szolna az asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!