Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balassagyarmaton van bisex club vagy partnerkereső?
Figyelt kérdés
Sokat jarok b.gyarmatra..jó volna egy rendszeres valaki(k) akivel el lehetne nyalak9dni az időt. 40 f2021. márc. 19. 09:16
1/10 alonelyman válasza:
annyira nem ertem az ilyen kerdeseket, aki extremebb dologra vágyik az nem tud utazni pestig? videki kis helyeken , hovy a francba lenne már ilyen???
2/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem értrm az ilyen röghöz kötött embereket...ezeknek pest a világ közepe és máshol OMV kút se legyen...
2021. márc. 20. 13:43
3/10 anonim válasza:
Biszex klubról még Bp.-n sem hallottam.De tény,hogy a lehetőség sokkal
több.Sajnos.
5/10 A kérdező kommentje:
Valaki csak lesz aki clubnak tekinti a hálószobáját 😉
2021. márc. 22. 08:26
6/10 anonim válasza:
Gyarmaton? Élet sincs! Lassan az öregeken kívül ember se marad.
Én egy prostit keresnék Gyarmaton végre, vagy bárkit (nőt) aki pénzért hajlandó szexelni ... de még erra se találok senkit. .... Bisex klubról meg errefelé, már ne is álmodj.
43F
7/10 A kérdező kommentje:
Pedig gyarmaton van nő is pár is fiu is..rossz helyen keresgélsz
2021. márc. 28. 17:53
8/10 anonim válasza:
Én szoktam arra menni pénzért szopni😋😝18f passziv
9/10 anonim válasza:
#7, 6-os vagyok. Hol lenne érdemes Gyarmaton prostit (csajt) keresni? Vagy bárkit aki pénzért vállal szexet ... és nő természetesen. A fiúk nem képezik érdeklődésem tárgyát ... konzervatív vagyok. (privátban válaszolj, mert gondolom a dolog nem publikus)
10/10 guminős válasza:
A kérdés engem is foglalkoztat. Nyitott titkos kapcsolatot keresek én is gyarmat környékén, de még fizetőst is keresek, de én sem találok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!