Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisi szex esetén ti hova pisiltek?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok. Én szájba szeretem adni és kapni is. Természetesen nyelem. 34 F2021. jún. 29. 10:10
11/14 anonim 

válasza:

Nekem a pasim a számba és a melleimre szokott pisilni.
13/14 passzivffi 

válasza:

személy szerint bárhova szeretem adni és kapni de legjobban arcra és szájba szeretem adni és kapni persze lenyelni a legjobb vagy nyeletni persze szeresse nyelni a partner is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!