Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisi szex esetén ti hova pisiltek?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok. Én szájba szeretem adni és kapni is. Természetesen nyelem. 34 F2021. jún. 29. 10:10
1/14 anonim 

válasza:

Én a kertbe, néha a mosdóban végezhetem el a dolgomat. Párom viszont az esetek 90%ban ha együtt vagyunk akkor le a torkomon. 31/Nő
2/14 anonim 

válasza:

Szintén szájba szeretném kapni egyszer
3/14 anonim 

válasza:

Ha volna akivel átélhetném akkor adni és kapni is… tesre,nemi szervre,szájba… de csak is nővel! 36F
4/14 anonim 

válasza:

Még sosem pisiltek le, de a mellkasomra, a hasamra, farkamra engedném, ha a párom erre izgulna.
6/14 anonim 

válasza:

Még nem volt, de ha egy fiatal srác levizelne, miközben én verem, hát nagy élmény lenne, azt hiszem!!!
7/14 anonim 

válasza:

Testre arcra, de leginkább szájba szeretem adni és kapni is. Ha nagyon beindulok, akkor le is nyelem.
Csak fiukkal volt eddig ilyen élményem.
31F
8/14 anonim 

válasza:

Testre szeretem,fiúval és lánnyal is!24F
9/14 anonim 

válasza:

testre, arcra szoktuk egymásnak
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!