Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második menetkor benne álltam fel ( előtte pisiltem ) akkor nem lehet előváladéktól terhes, ugye?
Ha nem pisiltem volna akkor lehet, de azt olvastam hogy a húgy sava kiviszi az élő spermiumokat.
Nem benne mentem el.
19f
Ajjaj. Most ezen parázom. Hülye voltam, innentől csak gumiban fogok.
Mivan ha terhes lesz? Mik a teendők?
"Mivan ha terhes lesz? Mik a teendők?"
Összeházasodtok, és felnevelitek a gyermeket.
Rosszul kérdeztél! Ahogyan írták, legalább azt kéne tudnunk, hogy mikor volt peteérése (ovulációja, tüszőrepedése) a lánynak, de legalább annyit, mikor volt az utolsó menstruációja, és milyen hosszú a ciklusa. Végül azt kellett volna kérdezned, hogy komoly esély van-e a terhességre. Arra ugyanis az a válasz, hogy az esély még a termékeny napon se nagy, azon kívül pedig nagyon kicsi.
Ha azt kérdezed, hogy van-e esély, akkor az a válasz, hogy van, mert teljesen kizárni semmit sem lehet. Ha veszel egy lottószelvényt, tiéd lehet-e az ötös? Igen. Valószínű-e, hogy megnyered? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!