Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális nőként találhatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális nőként találhatok nőt komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom a női érintésre, legyen az lágy vagy vad, de őszinte legyen és ne anyagias. Féltékeny lenne vagy akár közösen is bevállalhatnánk egy pasit? Azt mondják nagy a kisugárzásom, dicsérnek, persze van sok hibám,de kinek nincs? Az baj,ha szeretem a fiatalabbakat? Mennyire bevállalható manapság?

2021. jún. 24. 02:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

10-es

A kereses sztem mindegy. A nok ma jobban felvallaljak az ilyen vonzalmukat, nem nyomjak el holmi tarsadalmi nyomas hatasara. Es

igen, ilyen kerdest az 1.-2. honapban mar siman felteszek neki.

Ha 'nem' a valasz, akkor talan egy swingeres probalkozas lenne a reszemrol, ha az sem, akkor szep lassan eltavolodok tole.

Persze konnyu okosnak lenni szekben ulve

2021. jún. 25. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 A srácok és csajok is ugyanúgy elnyomják magukban a bisex érzelmeket és gondolatokat. De én nem teszek így, csak nem köröm nagyon senki orrára!
2021. jún. 26. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11-nek lenne!
2021. jún. 26. 09:08
 14/15 A kérdező kommentje:
11-es te férfi vagy?
2021. jún. 26. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

#11 vagyok

Igen.

2021. jún. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!