Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8-as: én megértem, de nekem akkor jött el az igazi szerelem, amikor nem akartam őt egyáltalán már birtokolni, hanem azt akartam, hogy neki legyen a legjobb, még akkor is ha nekem ez rosszat adott.
Nekem sincsen bajom azzal, hogy megosztom, ha tudom, hogy neki az élmény az szuper.
Az egészen más lenne, hogy valaki megosztja, a csaj nem akarja, de ráerőlteti és arra gerjed, hogy szenved a nő, de a tudat, hogy annyira birtokolod, hogy megmondhatod neki, hogy kit szopjon és ő megteszi, mint egy kiskutya. Nekem az nem tetszik.
De ahogy 7-es is írja, ha csakis az ő élvezete van előtted és ő szeretne valami különleges kalandot átélni, amit veled nem tud, akkor örülök neki, hogy meg tudja élni.

Már nem,de az a helyzet,hogy barátnőm már nem tud leállni.Meg is csalt a másik faszival,konkrètan amikor nem voltam otthon,a saját ágyunkban kefèltek.
Ettől függetlenül hètvègenkènt amikor hazajön egyèm a spermával átitatott tangája,ès kinyalom belőle.

8,
Ha birtokolni akarod a másik bármilyét, már régen rossz. Nem osztanád meg mással? Nem akarsz neki és a másnak élményeket engedélyezni? Ez elég beteges. Mintha nem szeretnéd igazán, csak magadat, mintha dorekt rosszat akarnál.
Azt mondod mindene kell. Akkor a másnak miért nem adod oda mindenét, hogy ő is megtapasztalhassa?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!