Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pasik, megosztanátok a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, megosztanátok a párotokat egy másik pasival?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 08:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
64 szavazat
1 2 3
 1/21 kisördög1 ***** válasza:
84%
Igen
2021. jún. 18. 08:20
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Én személy szerint lány vagyok de ez már gusztustalanul hangzik nekem😅

Nem ítélem el azokat se akiknek tetszik a hármas felállàs, de azt hiszem sose fogom tudni ezt megérteni.

2021. jún. 18. 08:23
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Én nem, de megértem, hogy van akinek ez bejön. Ha a párom kezdeményezne egy ilyen ötlettel, akkor azért újra átgondolnám a kérdést :D
2021. jún. 18. 08:47
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Örömmel... sajnos a párom nem hajlandó rá, így vele nem lesz ilyen.
2021. jún. 18. 08:59
 5/21 anonim ***** válasza:
10%

1. Ha ilyet kérne azonnal szakítanék

2. Siha nem kezdenék biszex pasival

2021. jún. 18. 09:25
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Jó sok ember van itt aki ezek szerint szereti ezeket a felállásokat. De akkor nem értem minek találtak ki a párkapcsolatot:D "pár" 2 személyről beszélünk.

Nagyon furcsa ez nekem. Én nem tudnám például megosztani a barátomat egy idegen lánnyal.. mert annyira szeretem és nagyon rosszul esne még akkor is ha ez nem egy "megcsalásos" dolog.

2021. jún. 18. 09:36
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

#6: ez csak szex. Vannak, sokan, akik képesek különválasztani az élvezeteket az érzelmektől. Akiknél a párkapcsolat az érzelmekről, a szerelemről szól, a kizárólagosság erre vonatkozik, a testiségre, a szexre nem. Sok ilyen van (lásd swingerezők), ahol a párja testét nem, csak a "szívét" szeretné "birtokolni".

Ez általában persze leginkább a szexuálisan túlfűtöttebb embereknél jelentkezik, akiket a "sima" szex nem, vagy csak részben elégít ki.

Nincs ezzel semmi gond, ha ez kölcsönös, konszenzusos dolog a párkapcsolatban, mindkét fél számára elfogadott és kívánt.

Akkor van baj, ha csak az egyik fél ilyen, és szeretné "ráerőltetni" a másikra. Akkor nem illenek össze...

2021. jún. 18. 09:41
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Ja így már értem. Legalábbis próbálom megérteni. Nyilván én nem ilyen ember vagyok ezért talán maximálisan sosem értem meg.

De nekem olyan furcsán hangzik hogy csak a szívét akarja "birtokolni" a testét nem.

Lehet velem van a baj, de ha én szeretek valakit akkor "mindene" kell (szív és test) és az tuti hogy nem osztanám meg mással:D

2021. jún. 18. 09:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

OK, te ilyen vagy, és ezzel sincs semmi gond :)

Nem is kell másnak lenned, nem vagyunk egyformák, és ettől ilyen szép és színes a világ :)

2021. jún. 18. 09:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. F/30
2021. jún. 18. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!