Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én személy szerint lány vagyok de ez már gusztustalanul hangzik nekem😅
Nem ítélem el azokat se akiknek tetszik a hármas felállàs, de azt hiszem sose fogom tudni ezt megérteni.

1. Ha ilyet kérne azonnal szakítanék
2. Siha nem kezdenék biszex pasival

Jó sok ember van itt aki ezek szerint szereti ezeket a felállásokat. De akkor nem értem minek találtak ki a párkapcsolatot:D "pár" 2 személyről beszélünk.
Nagyon furcsa ez nekem. Én nem tudnám például megosztani a barátomat egy idegen lánnyal.. mert annyira szeretem és nagyon rosszul esne még akkor is ha ez nem egy "megcsalásos" dolog.

#6: ez csak szex. Vannak, sokan, akik képesek különválasztani az élvezeteket az érzelmektől. Akiknél a párkapcsolat az érzelmekről, a szerelemről szól, a kizárólagosság erre vonatkozik, a testiségre, a szexre nem. Sok ilyen van (lásd swingerezők), ahol a párja testét nem, csak a "szívét" szeretné "birtokolni".
Ez általában persze leginkább a szexuálisan túlfűtöttebb embereknél jelentkezik, akiket a "sima" szex nem, vagy csak részben elégít ki.
Nincs ezzel semmi gond, ha ez kölcsönös, konszenzusos dolog a párkapcsolatban, mindkét fél számára elfogadott és kívánt.
Akkor van baj, ha csak az egyik fél ilyen, és szeretné "ráerőltetni" a másikra. Akkor nem illenek össze...

Ja így már értem. Legalábbis próbálom megérteni. Nyilván én nem ilyen ember vagyok ezért talán maximálisan sosem értem meg.
De nekem olyan furcsán hangzik hogy csak a szívét akarja "birtokolni" a testét nem.
Lehet velem van a baj, de ha én szeretek valakit akkor "mindene" kell (szív és test) és az tuti hogy nem osztanám meg mással:D

OK, te ilyen vagy, és ezzel sincs semmi gond :)
Nem is kell másnak lenned, nem vagyunk egyformák, és ettől ilyen szép és színes a világ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!