Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Crossdresser fiúk mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crossdresser fiúk mivel tömitek ki a melltartót?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 04:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van külön ilyen melltartóm
2021. jún. 14. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se crossdresser se fiú, de a pushup meg szivacsos melltartók sztem simán jó lehet. Vannak olyan lányok akiknek szinte semmi sincs ott és meg is hordanak melltartót.
2021. jún. 14. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz még ajánlani pár ilyen dolgot?

2021. jún. 14. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Melltartót ajánlani vagy mire gondolsz ?

Igazából rengeteg sok fele szivacsos van, sőt fürdőruha felső is akad. Ha ki látszik akkor egy kis smink és olyan hatása lesz mintha lenne. De ha kicsit husibb vagy akkor is simán találsz. Ismerek olyan lányt aki tényleg lapos nincs neki semmi és így is talál.

:)

2021. jún. 14. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, más ruhákra gondoltam, hogy tudsz-e segíteni. :)

2021. jún. 14. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én amondó vagyok minden ami tetszik neked! Igazából minden férfira jó a női ruha csak a méretet kell figyelni . De SHEIN meg Alin is tok jó ruhák vannak. Sőt nagy divat most az AliExpresses szobalány jelmez. A lenyeg hogy jól érezd magad benne :)
2021. jún. 14. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szilikonos betéttel szoktam

de most tervezek venni szilikonos műmellet. kivágottabb ruhákhoz. kiváncsi vagyok hogy a valóságban milyen, hogy tényleg nem feltűnő-e, és ki merek e majd menni úgy az utcára.

2021. jún. 16. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!