Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Soha nem volt huvelyi orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt huvelyi orgazmusom, mit tegyek? Ez kezelheto?

Figyelt kérdés

24 eves vagyok, 19 eves korom ota elek aktiv nemi eletet.

Ez a masodik kapcsolatom, szeretem minden teren, imadom...kivul-belul, alul-felul🙂 szoval ezzel nincs problema...az velem van...

a szex nem olyan mint a kezzel valo onkielegites, hogy egyre csak jobb, es egyszer csak elelvezem... a szex barmilyen formaban csak egy erzes hogy ki-be jar, de nem olyan mint a fent emlitett formacio hogy elvezes a vege... annyira csalodott vagyok es annyira kivanom a huvelyi orgazmust, nagyon szeretnem, de nem jon ossze mi a baj velem? Mar a szexre sem gondolom emiatt mert inkabb frusztrál..mar fel se izgulok..

Van olyan no akinel

Hasonlo

Helyzet allt elo? Szexualpszichologus segitseget vennem igenybe, sokat tajekozodtam a temaban hogy betegseg egy egyeb problemak is befolyasoljak ezt... lehet kezelni? Merre induljak? Hasonlo problemaval kuzdok mit tesznek?

Csak huvelyi orgazmuat szeretnek, ezektal egy szabad eletet es boldog parkapcsolatot.. ez a legnagyobb vagyam.

2021. jún. 11. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
De honnan tudod, hogy milyen, mikor elélveznél, ha soha nem érezted? :D
2021. jún. 11. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked inkább az lesz a gondod, hogy nem érzel elég gyönyört a csikló orgazmuskor, legalábbis nem vagy vele elégedett. Az én barátnőm például akkorákat élvez a csiklójával, hogy majd lefordul közben az ágyról.
2021. jún. 11. 15:01
 13/14 A kérdező kommentje:

11/12 drek

Nem irtam , hogy ereztem mar huvelyen keresztul, azt irtam, hogy a szex nem olyan mint a maszturbalas, hogy mar ha hozzaerek azonnal felizgulok... maszirbalas soran mar az elso percben erzem hogy el fogok elvezni, ezt szex kozben nem erzem csak azt hogy ki-be mozog bennem...

Tanulj meg ertelmezni :)

2021. jún. 11. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Vagy esetleg tanulj meg fogalmazni... ;) Ha meg nem izgulsz fel kellőképpen a szex alatt, akkor nem jó partnerrel vagy együtt... A világ sokkal egyszerűbb hely, mint azt néha gondolod.
2021. jún. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!